| Overom a întrebat:

Salut, am o nelamurire si nu stiu cum sa procedez sper sa ma puteti ajuta voi. Am in cantitati mari ulei de masline, chiar si masline simple din Grecia cum as putea proceda ca il pot da la diferite interprinderi contracost iar ei sa il de-a spre vanzare, Multumesc

7 răspunsuri:
| unprietenaproape a răspuns:

Iti trebuiesc acte pentru astea, trebuie sa platesti taxe altfel poti fi acuzat de evaziune, desigur nu o sa ajungi la racoare dar risti sa ramai fara nimic daca dai peste cine nu trebuie. Poti incerca la magazine de cartier unde sa te intelegi cu patronii dar trebuie sa fii vigilent. Sau intemeiaza-ti propria ta afacere legala. Fa-ti o firma iar tu poti distribui in toata tara cantitati enorme, vei avea si un profit pe masura

| Overom explică (pentru unprietenaproape):

Am inteles sunt abia la inceput am doar 21 de ani si abia incep sa inteleg treburile astea ca nu am mai facut asa ceva si inainte sa fac vreo prostie e mai bine sa ma asigur, mersi pentru informare

| unprietenaproape a răspuns (pentru Overom):

O sa razi dar eu, inca sunt la liceu. Candva poate, cine stie o sa ajung ca tine. Simt ca m-as pricepe. Iti doresc sa ajungi un mare patron.

| Overom explică (pentru unprietenaproape):

Iti urez tot succesul si sa lupti pentru ceea ce doresti, multumesc si eu

| russian1995 a răspuns:

Tre sa îl vinzi la negru! Trebuie sa-i faci acte sau sa ai carnet de producător ceea ce e imposibil, doar sa îl dai la un pret foarte mic intr-o alimentara, butic etc, nu stiu care sunt conditiile pe mercador, sau tocmai.ro aar putea sa te lase, i, cerca acolo!