| s0w30n3 a întrebat:

Salut, am o problema cu messul. pot intra pe el dar nu pot sa vorbesc cu nimeni, dau intruna sa imi apara fereastra sa vorbesc si nu-mi apare nimic, eu nu mai pot vorbi pe mess pana nu rezolv problema aceasta si nu stiu cum... va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac.Multumesc.

11 răspunsuri:
| Kidd a răspuns:

Reinstaleaza~l! :)) Pana atunci foloseste www.meebo.com :P
Sper ca te.am ajutat :*

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Ai incercat sa stergi yahoo-ul si sa-l instalezi din nou?

| vlad423 a răspuns:

Eu zic sa-l reinstalezi si vezi ce se intampla dupa! daca continua sa-ti faca probleme iti sugerez sa-ti reinstalezi windowsul! ...bafta!

| Rapperiţa a răspuns:

Pai. te sfatuiesc sa iti dezinstalezi messengerul si apoi sa il instalezi iar. daca nu merge schimba-ti windowsul. Daca nu vrei sau nu poti, intra pe http://meebo.com acolo gasesti yahoo messenger online sa zic asa dar nu iti e prea comod.

| FLORINBERTUTA1967 a răspuns (pentru Rapperiţa):

Buna dar ma pui la prea multe de facut.si nici nu prea stiu sa umblu la el

| BAIATUL110 a răspuns:

Simplu.

reinstaleaza`l big grin

| iuliasistrify a răspuns:

Tu nu poti vorbi pe messenger pentru ca ai statusul blocat, probabil din cauza virusilor sau trebuie sa iti schimbi windousw sau mai incearca sa dai referes de mai multe ori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problemacrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bag parola SI nu itra ce fac zi terog

| christinutza a răspuns:

Poti conversa si de pe mail.intri in mail si in partea stanga iti apar contactele(cei care sunt online), selectezi un contact si apoi poti discuta.partea proasta e ca nu poti trimite fisiere si merge cam in reluare. dar e mai bine decat deloc.bafta

| ilieandrei1991 a răspuns:

Da nustu