| YqLmX a întrebat:

Salut.Am o problema cu metin2 server privat cand intru in el imi da o eroare de genul:Sorry your sistem doe's not support 3d graphics, please check your hardware and system configeration then try again". Are cineva o idee despre ce ar putea fi.prima data cand am instalat metinu imi dadea acceasi eroare dar am reinstalat windowsul si a mers acum a inceput din nou sa dea eroarea.As dori o parere in afara de reinstalarea windowsului din nou.

Răspuns Câştigător
| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a răspuns:

Pai e clar 3d graphics e de la placa video daca tzia mers ins ca e compatibila daca nu iti mai merge ins ori ca nu o ai instalata ori ca e arsahappy

8 răspunsuri:
| YqLmX explică:

Sti cum as putea so instalez?

| YqLmX explică:

PROBLEMA REZOLVATA! Trebuie sa instalezi de pe un cd placa video, asa am facut si a mers, mersi mult pentru opiniile voastre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu, si mie imi apare chestia aia care care iti apare tie la serverul privat SpeedMt2.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi-a dat acesi problema la Mijagi-Mt2 am driverele placi video de pe sidiul original di directx 9 care a trecut toate testele, si asta se intampla chiar dupa ce am reistalat windowsul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah am gasit problema trebuie sati descarci driver scaner si sati scaneze drivele lipsa si mie mi lea scanat si a zis ca nu mi instalat placa video si dupa aia dupa ceo instalat driverele, metinu a mers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am aceeasi problema cand am avut windows xp a mers dar acum am windows 7 si nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah frste poate sa ai direct X-ul sau driverul al tau e invechitr si trebuie unu nou!

| dmxcssony a răspuns:

A NEW VERSION IS AVAILABLE DOWNLOAD AGAIN =D

After little time i have fixed All xD

In the hack there is a zip.dll, must stay with exe =D

V 1.2
Spoiler:

V 1.3

http://www.youtube.com/watch?v=i2QXtVi-UcY

DOWNLOAD : http://www.mediafire.com/?8eur030vv12uuzn