Incearca sa folosesti pc-ul intr-un timp delimitat de tine[de ex:3 ore]si iesi si tu pe afara...joaca fotbal, daca vrei iti dau o sugestie:joaca scunsa in zona ta dupa ce s-a intunecat[eu asa am slabit+alergat prin parc timp de cel putin 90 min] Dupa cateva saptamani rezultatele se vor vedea[asa a fost la mine]
Succes!
Gaseste`ti si tu alte ocupatii...
joaca fotbal cu vecini de la bloc... sau orice altceva
plimba`te cu rolele/ bicicleta...
iesi la plimbare cu prietenii... in parc...
etc
Nu cred ca pc-ul este problema ta de fapt. Tu vrei sa stlabesti, dar nu pc-ul te-a ingrasat, nu el te-a fortat sa amnanci. Mananca mai moderat, iar daca chiar veri sa renunti la pc, gaseste mai multe lucruri de facut. Iesi cu bicicleta cu pietenii, plimbativa prin parc, dativa cu rolele, jucativa cu mingea in fata blocului ca sa-i enervati ep vecini. Trebuie sa-ti aduni prieteni si sa petreceti mai mult timp impreuna, asa vei face si mai mult sport. Oricum tot tind sa cred ac nu calculatorul e problema ta primara, ci mancarea. oricum bafta.
Asta tine de cat poti tu sa rezisti fara calculator, imi spunea cineva: ' Tu-l controlezi pe el, nu el pe tine '.
PS: nu-s gras sa fiu matahala de om sunt cam perfect; X nu slabanog da am zis eu asa ) a da! doar pc problema