| ThatGuy98 a întrebat:

Am o problema:nu stiu daca am ip dinamic sau nu! Problema e ca eu imi vad ipul neschimbat mereu >aici:Start-Panou de >control-Conectiuni in >retea-Local area >connection-Asistenta, si acolo e ipul. Dar pe siteuri ca sa imi vad ipul(scrieti pe google my ip)se tot schimba cand intru pe calculator sau chiar dupa cateva ore.Deci carei cel adevarat?

Răspuns Câştigător
| BuggsBunny a răspuns:

Pai...amandoua sunt adevarate pentru ca toata lumea are 2 ip-uri unu-l extern si uun-l intern ala care il ai la asistenta din cate imi aduc aminte e extern si celalat de pe google e intern :p
si daca ala de pe google se tot schimba cand intri din nou pe pc inseamna ca ai dinamic
Te rog dai fundita!:X:X:X

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De curiozitate am incercat si eu cu my ip, dar a dat ceva cu totul gresit, diferit de IP meu si locatia cu totul gresita. Din ce am inteles(nu stiu limba engleza) acela gasit prin my ip nu este cel de pe calculatorul meu ci al furnizorului de internet. IP adevarat este cel de pe calculatorul tau si daca este acelasi tot timpul inseamna ca este static. Numai bine!

| ThatGuy98 explică:

Ms de raspunsuri. kull96 deci daca am un server pe un joc online, carei ipul pentrut un server? Adica cel de pe net sau la sistenta? Si da iti dau funda daca imi raspunziwinking.