Asta se intampla cand ai lipsa de ocupatie. E bine ca esti constient ca nu e bine ce faci si ca pierzi bani. Singurul sfat pe care ti-l putem da in momentul asta este pur si simplu sa te lasi, cand vrei sa joci nu juca, inca poti sa faci asta pentru ca esti la inceput, daca o sa continui o sa se transforme intr-un viciu care poate concura cot la cot cu vicii precum cocaina, da stari de sevraj cand te lasi si e nevoie de multa munca si tarie ca sa te lasi cand ajungi acolo. +Sprijin din partea tuturor din viata ta.
Lasa-te cat mai poti. Poti sa mergi si la un psiholog pentru cateva sedinte. Dar lucrul cel mai important l-ai facut deja, sa constientizezi, de aici e foarte usor. Cauta-ti alte hobby-uri, decat sa bagi bani in jocuri de noroc mai bine cu banii aia joci un biliard, sau bowling, sau iesi cu prietenii/prietena in oras. Gaseste-ti altceva de facut atat cu timpul cat si cu banii aia (poti si sa-i pui deoparte) si o sa vezi ca incetul cu incetul o sa-ti dispara pofta de joc.
Am facut o prezentare demna de o licenta la facultate pe tema asta plus ca am vazut cazuri (prieteni foarte apropiati) asa ca stiu ce vorbesc.
Mult noroc si bafta, o sa reusesti!
Sanatate.
Mai bine fa un pustiu de bine si da banii la saraci, daca tot iti prisosesc!