anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:] Am si eu o intrebare. Ce fel de muzica ascultati? Si spuneti. mi de ce. Eu una ascult hard rock, black metal; mrg... mie mi se pare k muzica buna a inceput sa se duca de rapa. pana si Metallica. straight face

Hai k dau funda la cel mai frumos raspuns >:

5 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Ascult rock. Aproape tot ce ţine de rock. Este un gen muzical complex şi interesant. Totuşi, când vine vorba de gay-rock, mă abţin.

| Mitsuri10 a răspuns:

Pai rock.(metal,hard, alternativ, etc.)Si ma enerveaza oamenii care se dau mari ca asculta ei rock si daca ii intrebi de 2 melodii iti spun bazaconii.Dar revenind la intrebarea ta, asa este.Majoritatea rock-erilor s-au dus de rapa(cel putin au inceput).Dar tot imi place. Sper ca te-am ajutatwinking.

| xFaBu a răspuns:

Eu ascult doar metal. Nu stiu ce caut pe TPU >.

| KottakFan a răspuns:

Incearca sa asculti si rock clasic, simfonic, havy metal. Dupa mine sunt cele mai frumoase si linistitoare genuri de muzica, si ma regasesc in undele melodii. Depinde si ce trupe asculti (poti sa asculti Guns N' Roses, Scorpions, Velvet Revolver, Queen, Rammstein)... nu pot sa inteleg ca Metallica se duce de rapa. Din ce cauza crezi asta?

| Neacsu_Andrei_1984 a răspuns:

Eu ascult rock, heavy metal, black metal, death metal, hard rock.P.S I love Megadeth and Iron Maiden