anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare (da,inca una).De ce cand face vreunu vreo prostie sau vreuna si nu se stie din ce zona provine,se gasesc mereu unii sa zica "Asta e moldovean,sigur!"? Adica de ce n-ar fi oltean,de exemplu? Parca toate relele de pe Pamant sunt din cauza moldovenilor laughing.Sau am mai auzit comentarii de genul "moldovean prost-pleonasm".Pun pariu ca multi ati spus chestii d-astea,aveti tupeu s-o recunoasteti? Sa va vad!
P.S.: Nu-s moldoveanca!

8 răspunsuri:
| akka4 a răspuns:

Ma eu recunosc. am spus chestii d-astea in unele cazuri mai speciale, sa le spun asa. dar asta acum nu inseamna ca toti sunt prosti. sa fim seriosi acum cum sunt "prosti si tarani" in Moldova, la fel sunt si in Romania. acum pana la urma asta este padure fara uscaturi nu exista.

| atoatestiitoarea a răspuns:

Toata lumea stie si n-are rost sa-ti aduc aminte pe cine l-a facut maica-sa "istet"

| anonim_4396 explică (pentru atoatestiitoarea):

Si tu te iei dupa un vers care e pus in melodie ca sa rimeze? Asa si manelarul zice ca are valoare si masini si femei, dar asta nu inseamna ca e si adevarat.

| atoatestiitoarea a răspuns:

SE considera prost cel care nu stie un lucru considerat de tine simplu, dar pe care si tu l-ai aflat de la altcineva si inainte de a-l afla cineva tot te-a considerat si pe tine prost! Totul e relativ.Cât despre olteni care sunt cei mai destepti cei mai curajosi, cei cinstiti cei mai iubitori si din modestie nu insir toate calitatile pe care le au si care sunt de necontestat!

| dymon a răspuns:

Iak uite eu sint Moldovan big grin pur si simplu e o deprindere, si sa luat mai ales dupa accentele vocabularului nostru care suna putin vulgar sau mai bine cum ii ziceti voi (taranesc)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stereotipuri...ceva de genu ca oltenii au gura mare si vor sa fie sefi, blondele sunt proaste si sa nu uitam de asta: toti romanii sunt tigani (nu se refera la etnie, mai mult vrea sa exprime niste defecte)

| TabooR a răspuns:

Daca ar fi dupa mine as muta capitala la IASI.Sunt din Bucuresti si imi sar plamani din mine cand vad cocalari astea de 10 ani care vorbesc despre **** si nu stiu ce-i aia.Astea sunt adevarati tarani...In Moldova vei gasi nu-mai oameni de incredere, muncitori si care recunosc adevarata viata happy Prefer sa stau de vorba cu un batran de la tara care stie ce-i viata nu cu Gigi Becali

| soniutza30 a răspuns:

Nu sunt moldoveanca si nici nu am zis asa ceva despre moldoveni.Sincera sa fiu mie chiar imi place accentul lor si mi se pare o prostie sa judeci oamenii dupa cum arata, dupa cum vorbesc sau chiar in secolul acesta dupa ce joburi au.Fiecare om este o fiinta speciala si unica.Nimeni nu este perfect.:X