| DiiDii_3743 a întrebat:

Am si eu o intrebare :
In filmul Breaking Down, Bella [ Kristen Stewart ] ramane cu adevarat insarcinata, adica Kristen face un copil doar pentru film? Sau este doar trucaj?
DAU FUNDITA!
MS MULT!
kisskisskiss

Răspuns Câştigător
| Yumitsu a răspuns:

Cred ca e un trucaj. Sa faci un copil doar pentru film? Si daca nu l-ai intalnit pe EL? Sa faci un copil cu oricine tot nu merge. Si Kristen pare de treaba, nu cred ca ar face asa ceva.

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Normal că nu rămâne însărcinată. Dacă ai citit cartea copilul lor e un soi de monstru deci nu. Cine ar face un copil pentru un film. După să-i spui la copil : mami şi tati te-au făcut pentru că trebuiau să filmeze ceva". Baftă!

| Petronela a răspuns:

Buna! Bella nu este insarcinata, totul este un trucaj. Fundita?

| Zero a răspuns:

Buna Dimineazta Dya... a doua varianta, este doar un trukajhee hee nu din cauza ca e doar un filmbatting eyelashes dar ea oricum nu a avut o nastere in directbatting eyelashesadica in filmblushing pup kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu ramane insarcinata.Sunt numai zvonuri aiurea.Ar fii absurd, si in plus daca ar ramane insarcinata ar trebui sa faca un copil asemenea lui Renesme, ceea ce e imposibil.Deci,definitiv e vorba de un zvon care e facut sa hraneasca isteria fanilor incontinuare.