| AlexutuDeiu a întrebat:

Salut, Am si eu o intrebare.
Mie mi-a cazut in Ianuarie un dinte din partea de sus si pana azi 3 mai a crescut abia putin... o sa creasca pana la final sau o sa ramana asa?

Răspuns Câştigător
| onutzaskumpik a răspuns:

Si eu sunt cu aceasta problema numai ca stiu ca daca nu creste inseamna ca substanta pe care o foloseste dintele tau pentru a creste nu se procura asa de usor si poate ca nici nu o ai in corp, dar te atentionez sa nu pui limba deoarece dintele o sa creasca stramb si decat sa ai o dantura de nota 10 taiat in patru mai bine sa nu-ti mai creascawinking Ai priceput?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O să mai crească, crește consumul de alimente cu calciu și mergi să faci o radiografie panoramică pentru a vedea mugurii dentari!
Pa, pa.

| CautNume a răspuns:

O sa creasca ca si eu am patit asa

| RockLegend a răspuns:

Nuuu! mai asteapta ca si mie un dinte mi-a crescut aproape intr-un an, lasa, ai rabdare!

| ankadella a răspuns:

O sa creasca big grin:*

| jessyka_9063 a răspuns:

Stai linistitalaughing.nu pune limba pe ea sau incearca sa nu o mai atingi pentru. ca o sa iti creasca...iti zic sa nu o atingi ca sa nu iasa strambbig grin.o sa iti creasca

| JANAKS a răspuns:

Depinde cum arata happy Te sfatuiesc sa mergi la un dentist. Daca nu vrei urmareste-l zilnic si observa daca a crescut sau nu... Fundabatting eyelashes

| bianca154 a răspuns:

Va creste, stai linistit. eu am o masea care abia creste.

| Fefe_4443 a răspuns:

Nu stiu nici eu.:d