| Alex91 a întrebat:

Salut am si eu o mica intrebare la voi happy
Deci.
Am cunoscut o fata printr-un amic. si fac naveta alaturi de ea.
Fiind mai tacut nu stiu ce sa vb cu ea. nu vreau sa creada ca is mutulica sau timid
Zice-timi si mie cum ar trebui sa ma comport cu ea.
Deci va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturii...
Cel mai bun are 100 de puncte. 1 fundita big grin

Răspuns Câştigător
| andre3a a răspuns:

Trebuie sa iti faci curaj sa vorbesti cu ea. dar trebuie sa fii tu insuti... daca vrei sa te dai drept altcineva nu va iesi nimic...
nu echiar asa de greu de abordat o fata...bafta

5 răspunsuri:
| Sinedd a răspuns:

Dar ce este asa de greu? Curaj...in ziua de azi trebuie sa ai si un pic de tupeu, dar nu prost!
Chiar e atat de greu? Da-ti drumu...

| Kiyy a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu ea, incearca sa aflii ce lucruri ii plac... sa vorbti despre acele lucruri si sa te mai bagi in seama cu ea, niste glume ceva dar ai grija la ele sa nu fie din astea proaste.

| 10011993 a răspuns:

Te sfatuiesc sa fii deschis cu ea! poti incepe conversatia cu ea intreband-o daca s-a plictisit( intr-un moment potrivit) si daca iti zice ca da, poti sa vorbesti mai mult cu eabig grin ai putea sa vorbesti cu ea pana incepeti sa deveniti amici! mult succes!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vad ca aici cu noi vorbesti (scrii) de nu ai treaba, asa comportate si cu ea mai exact:
- fi cum esti de obicei (natural). Daca incerci sa fi altfel decat esti, ea se prinde si iti spune ADIO!

| Alex91 explică:

Nu vreau sa fiu cu ea vreau doar sa fiu mai sociabil. insa nu prea imi iese... straight face