anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema:
deci am inscris mai multe poze in computer, vreo 700 cu 6 luni in urma
erau niste poze f frumoase, cu o valoare sentimentala mare
si azi cand cautam ceva surpriza. pozele nu-s.
doar videourile. au disparut doar pozele din diskul D. au ramas doar cele care erau pe desktop si videourile din diskul D
ce sa putut intampla. pentru ca luni eu mam utat si tot era normal
azi nu mai stiu ce sa fac... nu mai stiu
deja turbez parca. va rog ajutati-ma
am inchis calc si apoi l-am deshis si tot nuss
eu stiu precis ca nu le-am shters
ce poate sa se fi intamplat? va rog ajutati-ma eu turbezdeja nu mai pot
erau poze f importante

Răspuns Câştigător
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Ia lucrurile incet. Mai are cineva acces la computerul tau? Daca da, poate e timpul sa-l parolezi sau sa-ti parolezi folderele (ori sa le ascunzi).
Daca au fost sterse, poti sa le recuperezi. Pentru asta ai nevoie de un program (eu folosesc System Mechanic Professional 6). Le vei salva pe discul C (ai spus ca erau in D). Ai grija sa nu mai stergi nimic din computer pana termini recuperatul pozelor.
Succes!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca cu recovery my files sa le recuperezi.vei reusi sa recuperezi marea majoritate, daca nu chiar toate.

| unbaiat a răspuns:

Daca intr-adevar au fost sterse poti incerca recuperarea lor cu un program bunicel si free http://www.pandorarecovery.com/download/. Dar mai intai incearca sa dai un search la „jpg„-poate au fost mutate undeva pe hard si nu le gasesti tu. Poti intra si la folder option si sa bifezi afisarea folderelor si fisierelor ascunse.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

PTR miruna-apostol. nu mai are nimeni acces la pc-ul meu doar eu fratele mai mic si mama

unde gasesc aceasta recovery my files? sunt cam nulla in computer big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

am avut o mapa in care erau mai multe mapi, dar nu mi arata mapile askunse

| unbaiat a răspuns:

Data recovery my files e tot un program http://www.recovermyfiles.com/
Vezi ca programul recomandat de mine este free iar recovery cu bani. Ce credeai ca apesi 2 taste si gata ai totul inapoi? Incearca sa le cauti mai intai cum ti-am spus mai devrme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti-l trimit eu cu serial.contacteaza-ma in privat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

miruna am incercat ceea ce miai spus dar nu merge acum doar sa vad cu celelalte rapunsuri

| Ralux a răspuns:

Pai cand intri in My Folders da la search si cauta folderul cu pricina. Sfaturile care ti le-au dat toti cei de mai jos sunt foarte bune.Incearca! Tot ce pot sa iti mai spun este sa iti cumperi si un Stick USB de memorie si sa bagi tot ce e important pentru tine in el.Asa am facut si eu.Chiar azi a venit cineva cu experienta sa imi repare calculatorul si l-a formatat...tot ce vroiam sa salvez am pus pe acel Stick si acum sunt in siguranta acolo. Daca chiar nu le gasesti cel mai probabil ai un virus sau din greseala ti-au sters acest document mama sau fratele. Poti pune si parola la calculator si foldere si sa le ascunzi sau sa le pastrezi cu atentie. Sper ca ai un antivirus bun! Mai bine cauta pe cineva cu experienta sa vina sa vada ce a patit calculatorul tau.Eu cunosc 3 tipi. Ti-i pot recomanda daca stai in Bucuresti.Mereu cand am avut calculatorul stricat ei au venit la mine si mi l-au reparat dar oricum trebuie sa imi cumpar altul ca asta e vechi.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de acord cu ceilalti, dar daca nu merge da-i un restore la calculator din sistem restore. Alege o data de acolo cand inca mai aveai pozele pe calculator si dai restore, sunt destul de sigur ca o sa mearga, bineinteles daca toata fapta s-a intamplat in o singura luna, daca ti s-a intamplat asta acum o luna si ceva nu o sa mai gasesti vreo data ca sa dai restore.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sper sa le gasesti happy