| Overom a întrebat:

am si eu o problema mai grava ca sa zic asa, acum 4 luni mama a murit de cancer am pierdut-o devreme avand in vedere ca am doar 21 de ani, imi este foarte dor de ea iar acest dor imi face rau ma gandesc zi de zi la chestia asta si traiesc in stres in nervi si suparare nu reusesc sa imi mai revin ce m-ar putea ajuta sa revin la viata normala care o aveam inainte cu toate ca nu va mai fi niciodata la fel dar totusi cat de cat am incercat chestia sa ies cu prieteni cu iubita nu prea a tinut.

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Eu am vrut sa te ajut mult, stiu cum este sa pierzi pe cineva. Nu trebuie sa ramai dator, mi-a facut placere sa te ajut. Si sper din tot sufletul sa te simti mai implinit si mai linistit. Ai grija de tine!

3 răspunsuri:
| Florenta16 a răspuns:

Iti spun un lucru.
Ia un pix, o foaie de hartie, si o bricheta.
Scrie un text lung pentru mama ta. Impatureste foaia. Urca-te undeva mai sus, du-te pe un pod sau oriunde, chiar si la balcon si da-i foc hartiutei. Si las-o sa o ia vantul dupa.
Se zice ca asa ajunge la sufletul persoanele trecute in nefiinta si tu ca persoana aici pe pamant mai uiti din suferinta.
Nu este nimic daca plangi, te descarci si tu emotional.
Bafta multa si ai grija!

| Overom explică (pentru Florenta16):

Multumesc pentru ajutor, raman dator, sper sa fie de ajutor treaba asta.

| Overom explică (pentru Florenta16):

Multumesc, si tu sa ai grija de tine

| Florenta16 a răspuns (pentru Overom):

Eu am vrut sa te ajut mult, stiu cum este sa pierzi pe cineva. Nu trebuie sa ramai dator, mi-a facut placere sa te ajut. Si sper din tot sufletul sa te simti mai implinit si mai linistit. Ai grija de tine!