| knnight a întrebat:

Am si o problema...Care se pricepe cu shMesenger pe tel? L`am descarcat, bag Contu... dar imi da e eroarestraight face connection failed.
check your phone internet settings and the connection type in application settings. Daca nu ce programe mai stii.genul aceasta?

9 răspunsuri:
| TheLastDancer15 a răspuns:

Pai macar ai net pe telefon laughing? degeaba incerci daca nu ai net laughing bafta!

| klimt a răspuns:

Eu am ShMessenger pe telefon de foarte mult timp, de mai bine de un an sau cam asa happyideea e sa iti modifici setarile de internet - din wap sa fie internet, mai sunt si alte programe dar pentru mine acesta a fost cel mai eficient si isi face treaba intodeauna fara sa ma dezamageasca! Bafta! Sper sa reusesti sa iti modifici setarile ca sa iti mearga ShMessenger!

| knnight explică:

Hey.Pai si cum imi modific Setarile...Telefonul e Nokia 2700.am observat ca e compatibil.ASa scrie pe net!

| knnight explică:

Da ma am internet pe TElefon.Lol! Am Opera pe el! nu intru eu mereu pe google.De obicei acolo intram pe mesenger, dar vreau sa intru pe asta.si nu stiu ce arestraight face

| f1r3TiG3R a răspuns:

Pai fii atenta aici eroarea asta inseamna ca conexiune telefonului este setata ghresit si pentru shMesenger ceea ce inseamna ca trebuie sa shimbi conecxsiunea.Sau stai p ce telefon ai ca nu ai spus spune si te ajut ok...

http://www.super-fire.net/

| Lara_5055 a răspuns:

Probabil ai o problema cu internetul. din ce ai scris cam asta reiese.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Sh messenger nu e compatibil cu toate telefoanele dar exista mai multe cauze ale nefunctionarii lui.In fine, foloseste ebuddy este destul de bun.

| Owy a răspuns:

Ai activat internetul pe telefon? suna la relatii clienti a operatorului tau sa vorbesti cu operatorul si spune-i problema ta.

| deiiia_7960 a răspuns:

Sii eu am aceeasi problemasad.ma ajuta si pe mine cinvea?