| david14 a întrebat:

am tot vazut pe net niste programe de antrenament pentru flotari. unul din ele spunea ca in 3 luni poti ajunge usor la 100 de flotari. voi ce parere aveti?

7 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Depinde foarte mult de persoana. Greutate, forta, vointa, dar cu exercitiu e clar ca progresezi. Nu stiu programele alea, dar pot sa iti zic asa: unii, fara antrenament inainte, pot face 20 si altii nici una. Important e sa incepi treptat si sa te tii. Nici nu-ti trebuie sa ajungi la 100, important e sa faci efort fizic des si sa nu uiti ca muschii trebuie intretinuti si ce e mult strica.

| LuS[z] a răspuns:

Orice se poate face cu stradanie efort exercitiu si viontawinking

| MikyMi a răspuns:

Da. Antrenamentul isi spune cuvantul, daca faci zilnic cateva, urmand sa tot creasca nr lor pe zi ce trece fii sigur ca in 3 luni ajungi sa faci 100 de flotari. Daca esti harnic chiar si mai repede de 3 luni ajungi la 100 de flotariwinking

| adinescu a răspuns:

Da e adevarat, la flotari nu am ajuns sa fac cu sutele dar abdomene fac 200 p zi chiar cu usurintahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca este posibil! Daca ai mult antrenament si forta! Ar trebui sa incerci dar sa nu iti fortezi prea mult inima!

| alex90_9133 a răspuns:

Se poate, depinde de tine!

| catajoint a răspuns:

Salutare in nu crd ca e adevarat.petnru ca practic sporturi de contact de ani buni si.nu am vazut pe nimeni sa fac 100 in 3 luni...intradfevar poti face 100 de pfltoat da iti trebuie cam vreo 6 luni pentru a atinge aceasta performata si in mare.nu e vorba despre numarul lor ci si efectul lor.adica poti face si 200 daca nu el faci coresct sau nu iti mareste tonusul muscular...mai degraba faci 30-60 pe zi corecte si o sa ai in 3 luni un corp de invidiat. sper ca te-am ajutatwinking