| Briliant_9707 a întrebat:

Salut, am un antivirus instalat in pc dar nu stiu cum sa il dezinstalez am dat la add or remove programs, am intrat si in program files la el si nu are unistal si nu pot sa il dezinstalez ma puteti ajuta?

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Cum se numeste antivirusul?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.De regula programele antivirus au si programe de dezinstalare, cauta pe site-ul oficial. 2. Daca nu gasesti program de dezinstalare a antivirusului descarca un program de dezinstalare, de ex.Revo uninstaller, este gratuit. 3. Daca nu reusesti nici cu acesta(da eroare ori spune ca este folosit de alte programe) descarca si foloseste Unlocker si acesta este gratuit. Succes si numai bine!

| unknownn a răspuns:

Te duci in program files,cauti folderu cu antivirusul,si dai delete la tot folderul,apoi il stergi si din cos
Atentie! antivirusul nu se poate sterge decat daca iesi din el,de regula ar trebui sa aiba exit pe undeva, daca nu dai tu CTRL+ALT+DEL si cauti la processes, procesu antivirusului

| BiaBubulina a răspuns:

Buna.te duci in control panel, apoi la program da nu dai clic! te uiti sub el si sctie cu alabstru uninstall a program.dai clic si iti apar multe programe.dupa aceea ca sa le vezi mai bine vezi undeva unde epoti regla sus in dreapta sa reglezi cum s evede:large icons si asa...dupa aceea daca l-ai gasit dai clic pe el si apoi clic stanga si iti apare uninstall\change.bun dai clic.daca nul gasesti in control penel te duci in calc la search acolo la start si scrii cum se numeste prg. duapa aceea dai search si iti arata unde e.te duci acolo unde e si il stergi. ca unele programe se sterg direct. funda?

| cvsyatry a răspuns:

Cu appremover poti dezinstala orice antivirus... appremover pe google...ciao