anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am windows vista, si mi-a disparut recycle bin.cum il pot pune inapoi?

Răspuns Câştigător
| tradaro a răspuns:

Reinstaleaza sistemul de operare Windows Vista.

11 răspunsuri:
| adi_7507 a răspuns:

Teoretic ar trebui sa il poti activa din Desktop Icon Settings (clic dreapta pe desktop -> personalize -> change desktop icons) dar e posibil sa fie mai complicat de atat.

Foarte tare raspunsul folositor al lui Dany, sa cauti Recycle Bin in Yahoo! Widgets.

| đąиiعℓ a răspuns:

Deschide un folder oarecare si vezi ca in stanga la favorites gasesti shorcatul sau instaleaza-ti yahoo widgets si cauta pe situl lor recycle bin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu am windows vista instalat acum pe calculator, insa cred ca te pot ajuta: dai click dreapta pe desktop, intri in Proprieties, si acolo undeva este ceva de genul Customize Destiop, loc din care poti adauga icon-uri pentru My computer, recycle bin, etc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dai click dreapta, intri in personalizare si vei vedea ca in dreapta ai Activitati.dedesubt scrie modificare pictograme, ti se va deschide o alta fereastra si acolo bifezi ceea ce vrei sa-ti apara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dai Proprietati dai Change Dextop icons si bifezi acolo ce ti-a disparu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar la mine nu il pot bifa thinking ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intri in total commander dai click dreapta pe butonul delete unde poti sa creezi comanda rapida la Recyclebin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ce sa-ti fac eulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dai clic dreapta personalizare sau prpprietati si sus in dreapata scrie shearc scrii acolo recycle bin si o bifezi am incercat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da tradaro. dupa tine ar trebui mai degraba sa-si cumpere un alt computer

| supsoch a răspuns:

Da ii dai click dreapta de desktop si propietes si dai la desktop la costumize desktop si selectezi sa iti apara toate 4 ...my comp my doc recycle bin si int explwinking id meu cata_rahova93@yahoo.com