O parere sincera si f subiectiva. Cred ca ai ceva talent dar mai trebuie ceva munca. Uite de ex. prima poza, e fff frumoasa insa cu umbrele nu stai prea bine. Ce fel de creioane folosesti? Iti recomand 'B'-urile. Te vor ajuta enorm. Incepe cu forme clasice, sfera, cub, cilindru, vezi cum pica lumina pe astea si apoi o sa-ti fie mai usor. Eu zic sa mai exersezi, potential sigur ai, si daca ai si placere...
Kat Von D fara tatuaje... imaginatie si creativitate sigur ai!
Parerea mea e ca sunt super tari :X imi place mai ales primul. Cand mai postezi pe net sa-mi dai si mie pls un mesaj cu situ-rile
Chiar sunt reusite si nu o spun doar pentru a te face sa fii happy...ci pentru ca e adevarat...imi place mai ales cum ai desenat-o pe cat von d :X
Va multumesc mult pentru aprecieri, pareri si critici. O sa tin cont de ele si o sa mai exersez, pentru ca imi place foarte mult.
Si @cami: deja folosesc B-uri, de diferite grosimi. Probabil se vede un pic aiurea si din cauza calitatii pozelor, pentru ca le-am facut pe telefon Si o sa mai exersez umbrele.
Ce faine sunt[eu nu as avea rabdare)] sa nu te lasi! pupisilici:*:*:*:*)
Prima si ultima sunt foarte frumoase. A doua e draguta, iar a treia nu prea-mi place din cauza pasarii, dar ai talent si se vede lucrul asta. Poti incerca sa faci desene in genul:
http://www.visualart.ro/......chment.php exerseaza pentru a nu-ti pierde talenul; ar fi mare pacat;).