| StefanCristi55 a întrebat:

As dori sa-mi spuneti,cei care ati lesinat vreodata, ce ati simtit inainte sa lesinati si ce ati simtit dupa(mai pe scurt sa explicati trairea asta).

9 răspunsuri:
| SuperMagicSmile a răspuns:

In viata mea, am lesinat(intr-un fel) doar de 2 ori:

prima data a fost la gradinita cand ne jucam "mamaliga pe vatrai" si m-am dat cu capul de pereti de nu mai stiam de minelaughing.Imi amintesc doar cand ma invartea cineva si zicea "Mamaliga pe vatrai cum te pun asa sa stai" si apoi nimic. Dupa aceea, m-am trezit pe jos cand ne chemase educatoarea in alta camera. Daca imi amintesc bine, a inceput sa-mi sangereze nasullaughing

Si a doua oara, eram tot mica.Ma dadeam in leagan in picioare, si dintr-o data am inchis ochii si am simtit cum ma lua vantul.Pe moment, era cred cel mai bun sentiment pe care-l simtisem vreodata..parca eram o papadielaughing Pana m-am trezit pe jos, si vedeam leaganul cum se ridica deasupra mea in timp ce fratele si verisorul meu incercau sa-l opreasca.
Nu prea era lesin, dar parca se apropielaughing

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Din păcate am trecut prin acest lucru vara trecută şi pot spune că a fost o experienţă care nu aş vrea să o mai trăiesc niciodată.
Ţineam dietă, mâncam foarte puţin şi nesănătos. Doream să slăbesc 5 kilograme parcă, deşi nu eram plinuţă.
Mă aflam în vacanţă la bunica mea iar într-o duminică am mers cu o prietenă la biserică. În timp ce ascultam slujba m-a luat o căldură dintr-o dată. M-am îndreptat spre uşă să ies afară să mă aşez pe bancă la aer în speranţa că îmi va trece. Nu am mai apucat să merg să mă aşez pe bancă. Când am vrut să cobor scările am văzut negru în faţa ochilor. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat. M-am trezit pe bancă cu multe persoane adunate în jurul meu care îmi umezeau faţa cu apă. Singurele cuvinte pe care le auzeam erau : "Trezeşte-te!".
Din ziua aceea am încetat cu dieta şi am început să-i ofer organismului alimentele de care are nevoie.
Nu doresc nimănui să treacă prin ceea ce am trecut eu.
Pa-pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista diferite situatii poti lesina avand simptome adica simti ca nu mai ai aer, iti vine sa versi, simti ca te lasa picioarele pur si simplu si nu mai ai control asupra a nimic din corpul tau apoi lesini.
Sau poti lesina brusc adica alergi pe strada si deodata direct standby.
Cat despre ce simti ei bine lesinul in sine presupune ca nu simti nimic, e exact ca si cum dormi, dupa ce te trezesti te simti extenuat.

| ReusxD a răspuns:

Cand lesini daca te-a lovit cineva te ia ameteala de cap, se face negru totul in fata ochilor tai, si lesini. Dupacare te trezesti, si te vea durea foarte tare aceea lovitura, dupa 3-2 minute dupa trezire nu o sa iti amintesti nimic, la un scurt timp o sa itirevii permanent.

| SeErgiuTzZz a răspuns:

Eu am lesinat de 2 ori consecutiv dar nu din cauze medicale, din propria vointa, nu stiu daca asta te ajuta. Cand am lesinat e ca si cum ai fost trimis in ceruri, iar apoi pus sa vizionezi drumul din cer pana in locul in care te afli. Nu simti absolut nimic insa dupa ce te trezesti daca ai suferit cat ai fost lesinat vreo lovitura, o vei simtii foarte rau dupa ce te trezesti. Oricum, vreo 5 minute dupa trezire nu o sa iti amintesti nimic, dupa care o sa iti revina memoria.

| daniela8491 a răspuns (pentru SeErgiuTzZz):

Cum poti sa lesini din propria vointa?

| SeErgiuTzZz a răspuns (pentru daniela8491):

Sincer, mai bine nu iti spun.

| daniela8491 a răspuns (pentru SeErgiuTzZz):

De ce nu?:-(

| SeErgiuTzZz a răspuns (pentru daniela8491):

Sunt riscuri mari, iar decat sa ma simt eu vinovat in caz ca tu incerci, mai bine nu zic.