| alexxa17_1065 a întrebat:

as dori sa stiu cum pot sa fur de la vecinii care au caine pe barn buddy! ma poate ajuta cineva? pls

10 răspunsuri:
| Andutsaa a răspuns:

Nu poti sa furi decat atunci cand cainele nu are mancare in bolhappy asa nu potihappy!

Pussy:*!

| BOGDAN a răspuns:

Poate te da pe mana politiei happy

| Alexandra_7209 a răspuns:

De la vecinii tai de pe BB(cei care au caini) poti fura doar daca acestia uita sa si-i mai hranesca.adica atunci cand vezi bolul cainelui gol poti fura linistita.

| Demise a răspuns:

Poti sa furi doar cand cainele doarme. Il vezi ca nu mai are mancare in bol sh el doarme. big grin

| Zowe a răspuns:

Urmareste cand cainele a ramas fara mancare. poti vedea daca bolul de mancare e plin sau gol. daca nu are mncare nu te musca. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care are catel furi mereu si abandoneaza pina la urma (dai de 3 4 ori si gata )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate fura si cand cainele are manacare in boll. colega mea stie da nu vrea sa-mi zic si mieangry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multe smecheri, uni stiu doar cand, cainele n-are mancare si poate sa fure eu stiu mai multe: dai acolo jos la ceas unde iti arata ceasul si schimbi ora cu o zi mai inainte(azi e joi ora 14:00 dai vineri ora 14:00), mai este una cu tab care apesi pe tab si iti apareun patrat galben si apesi pe tab pana patratul ajunge pe recolta si apoi apesi enter si apoi furi, si ultima dai la ferma vecinului tau si iti scrie jos in stanga friend's farm sau ferma prietenilor apesi tab pana cand patratelul galben ajunge acolo, dai enter si iti apare ce are el sau ea acolo(animal, hambar, casa...)apesi pe caine si il ascunzi apoi apesi OK si furi.

Răspuns utilizator avertizat
| Darian420n a răspuns:

Da poti iti dau un videoclip ok https://www.youtube.com/watch?v=agdz-iQ_iaU funda :)