Sal!
Dorinta mea este fericirea vesnika, langa iubirea vietii mele!
A ta?
Salut! O dorinta ar fi fost sa fii ramas acum 2 ani in tara in care muncesc in prezent si sa nu mai fi continuat scoala ca tot nu mi-a ajutat la nimic !
Sa ma mut in Vegas sau L. a cu iubita, sa avem casa noastra p plaja o masina nice in garaj si sa ne iubim
Toate dorintele tuturor din pacate se pot realiza cu BANI deci unica mea dorinta e Atunci cand bag mana in buzunar sa scot ce suma de ban ivreau eu!
Imi doresc sa pot sa ajung la o varsta si sa pot spune: Da frate, am avut pentru ce traii, mi-am crescut copii, mi-am indeplinit visurile, mi-am atins scopul, pot sa mor linistita! A ta?
Pe locul intai, ca familia mea sa fie sanatoasa, si sa aiba tot ce-si doreste, apoi, celelalte daca nu se implinesc, nu e bai, dar asta...
Buna! Dorinta mea cea mai mare e sa scap odata de scoala asta oribila... A ta?
Imi doresc sa fiu sanatos! si sa am sacu lui MOS CRACIUN! sau macar a lui MOS NICULAE
Hmm mi-ar placea mult sa calatoresc in timp sa schimb cursul istoriei. sau sa opresc timpul atunci cand am un examen :*
Pai.sunt multe dar cea mai mare este sa ajung foarte buna la baschet si daca se poate sa ajung in NBA!:X funda?))