| dani_6350 a întrebat:

Salut as vrea sa construiesc si eu o barca sau o pluta din ceva simplu cum ar fi din sticle de plastic sau blana ca am niste blana mai veche de brad sau un kayak ceva care sa pluteasca daca se poate si din folie ori ce raspuns este bun dar cel care spune cu sa fac primeste funda

Răspuns Câştigător
| costin1306 a răspuns:

Sti placilele alea cu ajutorul carora se izoleaza blocurile si casele, albe dreptunghiulare? Sunt cele mai bune pentru construirea unei barcute care sa si pluteasca sa aiba si dizain frumos. Se lucreaza foarte usor cu Katerul si se pot lipi intre ele cu Super-glue, aracet sau prelandez.

4 răspunsuri:
| IancuSilviu a răspuns:

Fa dintr-o placa de polistiren happy iese bine si merge calumia.ii dai gauri intr-o parte ii pui 2-3 motorasa 2 baterii de 4, 5 patrate sau una de 9v... bft
Funda

| caposul a răspuns:

Cum au zis si cei din inaintea mea scartietoarea e foarte usor de modelat; eventual lipesti o greutate sub barca sa mentina echilibru, o poti vopsti dupa eventual sa folosesti scartietoare mai dura, daca ai pe acasa cutia de la tv sau pc trebuie sa aiba si polistiren.ori daca vrei sa faci ceva durabil in timp cauti o bucata de pefeleu sau placaj mai subtire si iti cumperi un traforaj special pentru treaba asta costa cam 10 lei si panzele de taiat cam 5 lei, apoi cauti tutoriale cum se indoaie lemnu (gen il ti in apa ceva timp apoi ti la presat cam 2 zile in pozitia care vrei) merge lipit cu aracet tine foarte bine dai cu lac piesa finita si ai o matrita ca in filme; sunt destule tutoriale pe google cu pasi pe care trebuie parcursi daca vrei sa faci treba buna

| dani_6350 explică:

Stiti da eu nu ma refeream la barca de jucarie si la una fara motor pentru o persoana cu vasle sau ceva de genu scaun plutitor de pescuit