Pe www.psihoteste.ro intram si eu mai demult. Sunt niste teste faine, dar nu au mai fost actualizate de ceva timp.
Buna, cauta pe google, scrie teste psihologice si vei gasi o multime de astfel de site-uri, si eu am facut mult teste psihologice...
Am cautat pe google dar vroiam teste pe care le-ati facut si voi si vi s-au parut interesante.
Multumesc pentru raspunsuri:*
Teste de duzina, sa le zic asa, gasesti pe foarte multe pagini de internet. Cele veritabile, ca cele care se dau pentru. permis auto, port-arma, angajare, etc. nu prea sunt afisate pe internet, deoarece sunt cu licenta. Pretul pentru achizitionare a acestora variaza intre 20-500 euro. Pachetul include testul propriu-zis, manual cu instructiuni de utilizare, cotare si interpretare a rezultatelor obtinute, si 10-50 foi pentru raspuns. Ar mai fi o problema. Asociatia Psihologilor din Romania, interzice persoanelor care nu au macar licenta in psihologie, sa foloseasca aceste teste. In Franta, de exemplu, risti inchisoarea pentru. ca ai aplicat un test psihologic, fara sa fii inscris in Asociatia Psihologilor. La fel se doreste sa se procedeze si la noi.
Salut! depinde ce vrei sa aflii despre tine... daca vrei doar sa te joci poti gauta psihoteste pe net, daca vrei insa sa vezi si sa descoperi calitatile ascunse sau chiar vulnerabilitatile de care nu erai constient/a iti recomand sa cauti un psiholog clinician si sa descoperiti cu adevarat omul minunat din tine; testele de pe net pot avea multe erori in interpretare si chiar continut de aceea nu le recomand. multa bafta