| SweetCandies a întrebat:

As vrea sa-mi spuneti cateva farse pe care le pot face fratelui meu mai mare...nu vreau raspunsuri:pune-i laxative, distrugei un lucru la care tine sau de genu' asta. Vreau ceva mic si usor de facut si nu vreau ca dupa aceea sa fie suparat pe mine toata viata. Vreau ca dupa aceea sa radem impreuna si sa ne aducem aminte de asta peste ani.
P. S. am 9 ani.

Răspuns Câştigător
| Craciunițța a răspuns:

Bunahappy
Pai...cand doarme pune-i frisca sau pasta de dinti in mana si dupa gadilal cu o pana pe la nas si fa'l sa se scarpine cu mana pe care ai pus frisca sau pasta de dinti sa se mozoleasca tot laughing
Leaga'i sireturile la pantofi sa cadalaughing
Pune pe cleanta pasta de dintilaughing
Daca doarme cu gura deschisa pune'i un carnat in gura sau o tigara si fa'i o poza pe care daca o vedeti peste cativa ani sa radeti
VArsa apa dintr'un pahar in altul si zi: Pi***te ca vine trenu si o sa se usureze pe cearceaflaughing)
SAu ultima idee pune'i o mana in apa calda sau rece numai stiu si o sa fac pe el
Sper ca te'am ajutat m-am chinuit sa ti le scriuhappy
BAfta

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Tr3iii a răspuns:

Deschide usa, doar un pic, ia un scaun si urcate pe el, iei o galeata cu apa, si pui galeata pe usa si pe tocul de la usa...

iar cand intra, PLEOSCHHH! :]]

APA PESTE TOT :]]]

fundita? smug

| Comandocip a răspuns:

Ai putea ca dimineata sa ii pui niste muzicaa si sa o dai la max sa vezi cum sare din pathee hee sau. dimineata cand el inca doarme ii pui pe mana cv orice frisca gem margarina ce ai...si dupa il gadili cu cv pe fata si cand o sa isi duka mana sa se scarpine o sa se moscoleaska tot

| AndreiuTeUrmărește a răspuns:

Cand doarme dăi un pârt la naslaughing...Sau toarnă-i o cană cu apă in caphappy.

| PatrickJ a răspuns:

Hmmm...faza aceea...cu frisca.adica cand doarme sa ii pui frisca in palma si sa il gadili pe fata, si cand sa se scarpine, sa isi puna frisca pe fata, sau sa il machezi, fardezi, sa il mazgalesti pe fata cu carioca in timp ce doarme, si cand se duce la baie sa sa vada in oglinda