| violetflyer a întrebat:

Aş vrea să ştiu: scriu o mini-revistă, am numit-o curcubeu (degeaba o veţi căuta pe Internetm nu e aceea, nici n-am terminat-o!), şi am pană de idei. Îmi puteţi spune despre ce să scriu? Iată ce am scris până acum:
-cum să faci un mojito fără alcool
-cum să te îmbraci în anul 2013
-cum să recunoşti o persoană după scris
-cum se realizează food-artul
-cum să ai puţine valize
-cum să citeşti în palmă
-cum să faci un suport de mâncare pentru vrăbiuţe
-cum să ai grijă de pielea ta vara.

M-am gândit să scriu şi cum să-ţi descrifrezi visele, cum să faci umeraşe de încălţăminte, cum să faci îngheţată din kiwi şi ciocolată şi cum să faci vaze originale pentru flori.
Am până acum 21 pagini, şi o temă în medie are 2, 6 pagini, am nevoie de cel puţin 40 pagini!
Sunt bune ideile?
Ce să mai scriu?
Cel mai bun răspuns va primi fundă+vot.
Mulţumesc!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| mara10dk a răspuns:

1.Un mojito fara alcool se face cu suc neacidulat.
2.In anul 2013 trebuie sa te imbraci in verde.
3.Ii vezi scrisul si il memorezi apoi vei sti al cui scris e.
4.Nu e greu dar trebuie imaginatie poti cauta pe net.
5.Trebuie sa impachetezi hainele mai bine.
6.In palma sunt 4 linii:una de viata, alta de inteligenta, alta de noroc si ica una.Cu cat linia e mai lunga cu atat e mai bine, cu cat o ai mai scurta e mai rau.
7.Suportul pentru. vrabiute...ai putea sa iei un con de brad il gauresti pe mijloc il agati de un copac si pui mancare.
8.Ii pui lotiune de plaja

Ai mai putea scrie bancuri si un mini concurs cu premii.Ai putea scrie despre animale si date interesante.Lucruri legate de emisiuni.Cum sa fi la moda(haine, casa, obiecte, etc.).Cum poti scapa de gandaci sau de diverse probleme.

| violetflyer explică (pentru mara10dk):

Nu, cum sa fac toate acestea am scris... Iar de concurs ar fi ceva complicat, daca spre exemplu mi-o pastrez pentru ca sa i-o fac cadou unei prietene iar ea afla de concurs? S-ar pune rau situatia, in plus, n-am bani la mine big grin. Ceea ce fac eu e o placere, nu sunt sefa la o adevarata revista sau lucratoare. Multumesc, oricum pentru raspuns!

7 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

Cum sa faci cuprinsul unei reviste cu ajutorul altora.

| violetflyer explică (pentru zdrangoi):

Asta ar insemna si sa arat cum sa fac o revista... Dar multumesc pentru idee!

| zdrangoi a răspuns (pentru violetflyer):

Totul e sa o si publici.
degeaba faci o revista, ziar, etc. daca nu o citesti decat tu.
oricum SUCCES!

| stefytzasmekerytza99 a răspuns:

Poti scrie sfaturi pentru cum sa inveti mai bine,horoscop,despre vedete,despre muzica din ultimul timp,despre jocurile care au mai aparut,despre diverse animale,despre natura, despre bunele maniere, cum sa ne purtam in societate, cum aranjam o masa festiva, poti organiza un concurs cu premii etc.

| violetflyer explică (pentru stefytzasmekerytza99):

Practic aceleasi raspunsuri ca si celelalte... Am nevoie de ceva care sa fie de folos pentru totdeauna. O noutate e "noua" doar 1 saptamana. Daca citesc revista peste cateva luni? Am scris spre exemplu, cum sa arati frumos machiata fara sa te machiezi. Adica, sa ajute unele subiecte pentru mai mult timp. Multumesc pentru incercare!

| AndrianaCaty a răspuns:

Buna! 1. Ai putea pune poezii, povesti scrise de tine sau de prieteni.
http://infinityofthenight.blogspot.ro/
2.Mai poti scrie:
-bancuri
-stiri moderne
-integrame decupate
-mancaruri
-horoscop
-evenimentele
-informatzii despre elevi.etc
Sper ca te-am ajutat!