| NemNUZ a întrebat:

Salut aseara am vorbit cu o fata si am intrebat-o daca ar vrea sa iesim odata in oras, iar ea a spus ceva de genul,, ok, bine,, problema e ca atunci eram putin mai ametit daca ma intelegeti, voi ce credeti vrea sa iesim in oras cu adevarat sau doar si-a batut joc de mine laughing? Dau Funda.Mersi

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Omule,ai fost acolo.Adica tu erai beat, dar erai acolo.Eu am fost beat, dar nu am fost acolo. Intreab-o, vorbeste frumos cu fata si sigur vrea.

17 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Cred ca v-ati batut joc unul de altul...

| NemNUZ explică (pentru pwp):

rolling on the floor de unde ti-a venit idea asta?

| pwp a răspuns (pentru NemNUZ):

Poate ea a crezut ca faci misto...nestiind ca tu esti mahmur...si ''ti-a raspuns cu aceeasi moneda'' happy

| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu are importanta daca tu erai ametit. Important e ca ea sa fi fost treaza. Probabil raspunsul ei a fost pe bune. Cand vrei sa iesi cu ea nu o intreba "Ai chef sa iesi?" ci atunci cand o saluti si o intrebi ce face, daca zice ca e bine, pe acasa, tu spune " ok in o ora vin sa te iau sa mergem in parc "sau unde ai tu chef).
Bafta!big grin

| DeidaraXR1 a răspuns:

Mai intreab-o si vezi ce spune. Bate apropouri daca mai iesiti si daca e de acord du-tewinking

Răspuns utilizator avertizat
| cosmina92 a răspuns:

Eu as proceda in felul urmator (pentru ca sunt fata am sa ma refer la un baiat) : Il sun, ii aduc aminte, il intreb la cat este disponibil, ies cu el in oras, dupa il intreb daca ar dori sa n-e vedem si alta data. ( Daca spune un da ( cu jumatate de gura) inseamna ca nu doreste cu adevarat, daca spune nu este clar ca nu doreste sa mai petreaca timp cu mine, daca spune da, cand il sun inventeaza o scuza, data viitoare inventeaza ceva iar ( este clar ca a jucat bine un rol cand a spus acel da ), dar probabil il voi suna si il voi intreba daca raspunsul dat, este inca disponibil happy. Nu pot sa iti dau un raspuns concret pentru ca nu stiu ce intonatie a folosit cand a dat acel raspuns. Daca cineva o sa iti spuna un raspuns cu da sau nu ( ar spune la nimerit)! happy bafta!

| missoriginalitate a răspuns:

Pai mai intreab-o adata asa:''' deci mai vrei sa iesim in oras?'''''

| Turok90 a răspuns:

Asa e, întreb-o din nou... Ceva gen, unde mergem diseară?

| bianca20 a răspuns:

Pai, o poti intreba!

| DavidoW a răspuns:

Ps ps gagica, vrei, mei, bey? laughing. Te inteleg, bagate cu ea in seama si adui aminte, sa vezi ca mai are de ce sa isi aduca aminte laughing, daca refuza nu-i stres din 6.000.000.000. de oameni pe acest pamant mai gasesti o fata care sa iasa cu tine. iar daca chiar e o printesa... "aburesteo" mai mult, daca ma intelegiwinking. Fetelor le plac chestiile romantice... Succes la fetite; X. ooo daa; X

| Bibbi1912 a răspuns:

Pai..eu nu o cunosc pe fata.dar cred ca era serioasa, de ce si-ar bate joc de tine? Intreab-o inca o data si vezi ce zice.

| Cata1999 a răspuns:

Intreaba daca MAI VREA sa vina cu tine, daca da inseamna ca nu si-a batut joc happy Si depinde cat de evident a fost ca erai mahmur, daca se vedea tare putea sa zica doar asa sa scape de tine.Baftta.

| GicAx3mMetal a răspuns:

Mai insista pe tema asta si gandeste-te inainte de 3-4-5 ori, incearca sa tragi concluzii, si numai pe urma iei o decizie. Spun asta doar pentru ca sa nu fii luat la 'sto si trollat de o fata. Bafta!winking

| ConstantinCosty a răspuns:

Poi eu ti-as propune sa incerci! Incercare moarte nu are! Si nu cred ca ar avea ceva sa nu vina! deci Bafta! Funda?

| Maria2001106 a răspuns:

Intreab-o din nou, eu cred ca nu a zis la misto...(parerea mea)

| mihaela20132000 a răspuns:

Eu una cred ca a spus asa ca sa scape de gura ta...