Omule,ai fost acolo.Adica tu erai beat, dar erai acolo.Eu am fost beat, dar nu am fost acolo. Intreab-o, vorbeste frumos cu fata si sigur vrea.
Nu are importanta daca tu erai ametit. Important e ca ea sa fi fost treaza. Probabil raspunsul ei a fost pe bune. Cand vrei sa iesi cu ea nu o intreba "Ai chef sa iesi?" ci atunci cand o saluti si o intrebi ce face, daca zice ca e bine, pe acasa, tu spune " ok in o ora vin sa te iau sa mergem in parc "sau unde ai tu chef).
Bafta!
Mai intreab-o si vezi ce spune. Bate apropouri daca mai iesiti si daca e de acord du-te
Eu as proceda in felul urmator (pentru ca sunt fata am sa ma refer la un baiat) : Il sun, ii aduc aminte, il intreb la cat este disponibil, ies cu el in oras, dupa il intreb daca ar dori sa n-e vedem si alta data. ( Daca spune un da ( cu jumatate de gura) inseamna ca nu doreste cu adevarat, daca spune nu este clar ca nu doreste sa mai petreaca timp cu mine, daca spune da, cand il sun inventeaza o scuza, data viitoare inventeaza ceva iar ( este clar ca a jucat bine un rol cand a spus acel da ), dar probabil il voi suna si il voi intreba daca raspunsul dat, este inca disponibil . Nu pot sa iti dau un raspuns concret pentru ca nu stiu ce intonatie a folosit cand a dat acel raspuns. Daca cineva o sa iti spuna un raspuns cu da sau nu ( ar spune la nimerit)! bafta!
Ps ps gagica, vrei, mei, bey? . Te inteleg, bagate cu ea in seama si adui aminte, sa vezi ca mai are de ce sa isi aduca aminte , daca refuza nu-i stres din 6.000.000.000. de oameni pe acest pamant mai gasesti o fata care sa iasa cu tine. iar daca chiar e o printesa... "aburesteo" mai mult, daca ma intelegi. Fetelor le plac chestiile romantice... Succes la fetite; X. ooo daa; X
Pai..eu nu o cunosc pe fata.dar cred ca era serioasa, de ce si-ar bate joc de tine? Intreab-o inca o data si vezi ce zice.
Intreaba daca MAI VREA sa vina cu tine, daca da inseamna ca nu si-a batut joc Si depinde cat de evident a fost ca erai mahmur, daca se vedea tare putea sa zica doar asa sa scape de tine.Baftta.
Mai insista pe tema asta si gandeste-te inainte de 3-4-5 ori, incearca sa tragi concluzii, si numai pe urma iei o decizie. Spun asta doar pentru ca sa nu fii luat la 'sto si trollat de o fata. Bafta!
Poi eu ti-as propune sa incerci! Incercare moarte nu are! Si nu cred ca ar avea ceva sa nu vina! deci Bafta! Funda?
Yurisa întreabă: