Da, într-adevăr, cam mult ghinion pentru o singură zi.
Dar gândește-te, se putea și mai rău. Nu cred că poate fi ceva mai devastator, decât vestea că cel mai drag om ție nu mai este și nu îl vei putea revedea vreodată. O lovitură ca asta chiar te dă peste cap de tot și simți că n-ai aer și nici nu mai știi pe ce lume ești...
Așadar, capul sus! Mai e și mâine o zi...
Îți doresc să fie mai bună.
Asta numesti tu zi proasta?
"Se poate mai rau de atat?"
Nu mi se pare prea rau ce ti s-a intamplat.Adica unii oameni au probleme mult mai grave ca ale tale.
"s-a rupt maneca de la bluza"-bun, se mai intampla, trecem peste
"un idiot la 7 dimineata era sa dea cu masina peste mine"-suntem in Romania, deci nu ma mira nimic.
"Cel mai prost copil din tot liceul ala s-a asezat langa mine "-S-o asezat un copil prost langa tine, ce-i asa grav?
"am dat banii soferului (de obicei e 3 lei, si cica el ca e 4 bine ma ia 4)"-poate s-o mai fi scumpit, treci peste.
"nu am avut cum sa invat acasa pentru ca nu mai imi gaseam caietul"-daca chiar te interesa, iti luai lectia de la cineva, sau puteai sa inveti 2-3 randuri de la un coleg in pauza, ca sa poti lua un 5 macar.
"nu merge netu' dupa vreo 2 ore a mers netu'"-Asta nu e nimic rau, e chiar foarte bine, cu ocazia asta mai inveti ceva sau puteai sa iesi afara din casa.
Daca chiar crezi ca ai avut o zi proasta, te asigur ca nu e deloc asa
Mie, cand am citit ca ti s-a rupt maneca de la bluza, mi-au fugit ochii pe poza ta de profil, aia in care vesmantul portocaliu chiar n-are-o maneca.
Mi s-a rupt filmul.
Ce zici de asta? http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Sullivan
Am avut si zile muult mai proaste....de la prima secunda cand m-am trezit pana am ajuns acasa si de nervi, suparare si aproape toate sentimentele posibile in afara de bucurie si sinonimele ei: am inceput sa plang. Fiecare are zile proaste.
Toata lume are zile cand crede ca iarba e mai verde in alta parte.no stress, have sex
Unii oameni au zile mult mai proaste! Sigur, si tu ai avut o zi destul de ghinionista, si faza cu caietu la istorie mi s-a intamplat si mie, de net nici nu mai vorbesc. Insa, orice om are zilele lui mai proaste, si trebuie sa ne obisnuim cu chestiile astea!
Ce aveti toti cu poza mea?
Legat de raspunsurile voastre, bun, aveti si voi zile proaste am inteles. Ma bucur ca nu sunt singurul caruia ii se intampla tot felul de chestii Va multumesc.
Mai intreb o data: Ce aveti cu poza mea?
Davyduchiha2001 întreabă: