| may a întrebat:

Ati fost vreodata la scoala de serviciu pe hol eu sunt maine si as vrea sa stiu daca este greu sau daca te plictisesti... dau FUNDA...cat mai multe raspusuri va roghappy

Răspuns Câştigător
| x4z5 a răspuns:

Este super sa fi de servici...big grin
Mai ales ca scapi de ore...si teste:X
Dar treaba cu plictiseala depinde de colegul/colega ta de banca...
La mine la scoala se facea de servicii cate 2...
Daca faci singur/a este cam nasol...

6 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Nu e greu, te plictisesti roaga pe un coleg sa-ti aduca la pauza ce au facut ei in ora anterioara sa-ti scrii si tu ca sa nu te ia somnul pe-acolo.

| Melody a răspuns:

Nu te plictisesti. Stai pe un scaun, mananci, iti faci temele, citesti o revista, saluti profii care trec pe hol, suni de iesire/intrare. Banuiesc ca o sa ai si un coleg/colega cu care sa stai la povesti. O sa-ti placa.

| Mary496 a răspuns:

Te plictisesti. Poate te mai pune directoarea(sau proful de serviciu)sa duci un caiet prin clase. Poti sa iti iei Mp3/4 cu tine sa asculti muzica.

| celmaitare a răspuns:

Depinde daca stai singura te vei plictisi. i-ati telefon, ipod cu muzica sa asculti. i-ati revistele preferate si citeste-le ca ai timp destul. poti sa iei caietele de la colegi pentru a scrie lectiile la care ai lipsit. poti sa-ti faci teme pentru ziua urmatoare.nu stiu poti sa desenezi, sa intri pe internet de pe mobil daca ai sau laptop...sunt o gramada de lucruri pe care le poti face :*

| Insidee a răspuns:

Destul de plictisitor, stai 5 ore acolo... O sa fii cel care suna (soneria), deschie usile in pauze, daca esti dimineata de servici atunci poate vei duce cornul si laptele la cei mici, vei numara cornurile...si poti sa joci carti cu colegul, sau sa faci altele de genul asta. Avantajul e ca pentru ziua urmatoare nu trebuie sa iti faci nicio tema sau sa inveti ceva happy
E destul de plictisitor greu nu e...doar te plimbi

| may explică:

Mersi mult o fost super datorita voua dar sa nu va sup cui ii dau fundawinking