Corect.Si eu imi aminteam si Craciunul altfel, atunci cand eram mai mica.Acum parca a disparut acea magie, a disparut inocenta si atunci ma bucuram de fiecare fulg de nea care cadea si stiam ca o sa ma distrez cu ceilalti copii la sanius.Copiii din ziua de azi gasesc mult mai distractiv calculatorul sau televizorul si mai tarziu o sa regrete...
Sa stii, de acum o sa avem iarna la +20 grade, sau schimbat toate, o sa ajungem sa fie mai cald iarna decat vara .
Nu mai zii de zapada, ca ma arunc de pe geam , la mine nu a nins cam deloc deloc iarna asta, sunt cumva phihopat dupa zapada si in legatura cu intrebarea ta, da coiii din ziua de azi(adica si eu) , le e mai comod sa stea in casa si sa vorbeasca cu toti necunoscutii decat sa iasa afara sa se joace.
Inainte nu prea aveau posibilitatea copiii sa stea pe internet.Modernizare... :d, doar ca nu-mi imaginez ce va fi peste citiva ani.
Nu mai e ce a fost odata...de-abia asteptam sa vina iarna, sa vina primii fulgi de zapada...imediat luam hainutele si manusile pe noi si. bulgareala, oameni de zapada.chiar daca era intuneric si frigulet, pana la 18-19 nu reuseau parintii sa ne bage in casa.ce vremuri.ce vremuri