| Guess00 a întrebat:

Salut, azi un baiat mi-a facut o faza. Ma pus sa imi aleg un nr de la 1 la 10, sal imultesc cu 2, sal adun cu un nr de la el mi-a spus 10, dupa sal impart la 2, sal scad cu nr cu care l-am ales, si mia ghicit nr, dau funda care stie faza si daca mai stiti faze din astea :d fara ca nu poti, n-ai cum ca mia facut faza asta de 3 ori da nu stiu cum se face

Răspuns Câştigător
| edy1thebest a răspuns:

E foarte simplu.
E matematic.
Sa zicem ca ti-ai ales nr 3
Calculul matematic ar fi astfel:
(3*2+10):2-3=5
de ce?
pentru ca il avem pe doi inmultit si impartit ceea ce da *1 si nu schimba cu nimic calculul.
apoi avem +3 si apoi -3 egal cu 0.
zi iti ramane 10 pe care tu l-ai impartit si pe el la 2
10:2=5
Totul tine de matematica
Poti sa schimbi numarul "10"
sa il pui sa aleaga un numar, sa il inmulteasca cu 2, sa il adune cu 6 sa il imparta la doi si sa scada numarul ales si ii va da 3.
Orice numar l-ai pune sa adune in locul acelui 10 iti va da jumatatea lui.
exemple :
il pui sa adune cu 2, ii da 1
il pui sa adune cu 4, ii da 2
il pui sa adune cu 6 ii da 3

Daca pui numere impare iti va da cu virgula. te sfatuiesc sa alegi doar numere pare.

8 răspunsuri:
| TheCritic a răspuns:

E numarul pe care l-ai ales impartit la 2big grin

| isis5001 a răspuns:

Pot sa pariez ca numarul pe care l-ai ales era 5, nu?

| mat31new a răspuns:

Lol laughing ti-a zis sa scazi numarul pe care l-ai ales, adica tu ai ramas cu numerele pe care ti le-a dat el. uite asa, 3x2=6)+10=16)/2=8)-3=5. el a facut asa: 10/2=5.

ex: 4x2=8)+10=18)/2=9)-4=5.

| Guess00 explică:

Ms la toti mam prins cum se face happy big grin v-as da la toti funda da nu pot big grin tongue

| herbals a răspuns:

Hai salutbig grin, faze este cam asa, cel putin asa o stiu eu. Spui prietenului tau sa-si puna un numar. Il inmultesti cu 2, Si urmeaza toata mescheriabig grin numarul tau.( acest numar care il zici lui dam un ex:4 il imparti la 2 si da =2 ei bine asta este rezultatul indiferent de ce numar si-a pus prietenul tau)

| Ameelia a răspuns:

Pai cred ca face un exercitiu matematic cu un numar necunoscut(numarul pe care l-ai ales este A): A inmultit cu 2+10:2-A.Cam asa e exercitiul, afla-l pe A. E putina matematica aici.

| Ameelia a răspuns:

Este putin mai complicat.Cred ca asa e exercitiul, nu stiu sigur daca exercitiu` e bun, dar stiu ca prin exercitiu se face.