| razvan990 a întrebat:

Salut care ma poate ajuta si pe mine cu intrebarea asta am o problema cel mai bun preten al meu nu mai vrea sa fie cel mai bun preteni ne-am certat hai sa va spun cum s-a intamplat eram afara cu catelu si cu el cateii se jucau si noi vb dupa ce am plecat in casa si el la fel imi trimite un mesaj casa nu mai am tupeul sal chem afara eu m-am dus sa vad ce vrea si langa el erau niste fete cu care m-am certat eu si a zis ca nu vrea sa ma mai vada si sa plec si cu siguranta alea le-a zis ceva dar nu stiu ce cum as putea afla ca ele si el nu vb cu mine

5 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Pai poate a zis ca nu vorbeste cu tine pentru a parea intr-un anume fel in ochii fetelor. Daca era suparat inainte de a iesi afara, sigur problema e intre voi, e mai veche si gandeste-te cu ce l-ai deranjat.

| Janek21 a răspuns:

Cred ca tocmai am facut cancer citind intrebarea asta.

| Ellie01 a răspuns:

Probabil fetele alea au zis ceva rau prietenului tau (i-au fi zis ca l-ai barfit, jignit etc.). Ar trebui sa-l infrunti direct pe acesta si sa-l intrebi ce l-a suparat.La inceput, nu iti va raspunde, dar spune-i ca nu poate arunca pe apa sambetei o prietenie veche si probabil va ceda.
Sper ca te-am ajutat.

| Piratul10 a răspuns (pentru Ellie01):

Sunt de acord cu tine)

| iBenter a răspuns:

Scuze dar nu iti pot raspunde ca nu am inteles nimic. Sorry!