| Oº°‘¨ ĺǾдNд ”¨‘°ºO a întrebat:

Ce mai faceti, am si eu o intrebare? Am auzit de nu stiu ce ca cica luam vacanta pe 31 mai si ca ingheata anul nu stiu ce.Mai multe amanunte va rogbatting eyelashes?

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe 31 mai este grevă generală, cât priveşte îngheţarea anului şcolar este discutabil.
Pa, pa.

| DiDi a răspuns:

Momentan nu e nimic sigur, si nu vorba de inghetare a anului. Tocmai zilele trecute, am vorbit cu profesoara de contabilitate, si da, greva va exista, dar nu s-a pomenit nimic de inghetarea anului. Sa speram ca vor ajunge la o solutie cat mai repede, caci asa nu se mai poate continua!

| Firefly a răspuns:

Profesorii incep greva pe 31 mai, mediile nu se vor incheia.In cel mai rau caz ar ingheta anul ceea ce inseamna ca vom fi nevoiti sa repetam clasahappy

| GdX a răspuns:

Tu crezi ce auzi? Du-te si intreaba profesorii ca ei stiu cel mai bine, cum sa mai inghete anul cand mai sunt doar doua saptamani.

| Ralucutsa a răspuns:

Nu va ingheta anul.
Doar ca va fi o greva generala nelimitata, adica nu se stie data exacta a terminarii protestelor.
Nu te ambala, nu va ingheta anul

| dony a răspuns:

Nu o sa se inghete anul. se pune doar problema unei greve, dar nimic mai mult. astea sunt doar simple zvonuri.

*portia ta de ras http://oglinda-lumii.blogspot.com/

Întrebări similare