| TupacShakur a întrebat:

Ce trebuie sa fac ca sa plutesc in apa. Adica daca stau in apa ma scufund. Nu stiu sa plutesc. Invatati-ma si pe mine. dati-mi niste sfaturi.
Va rog!

Răspuns Câştigător
| beniamin1991 a răspuns:

In primul rand trebuie sa stii sa inoti,asta ca sa poti incerca sa plutesti,pentru ca daca iti pierzi concentrarea si te duci in jos,vei lua apa pe gura si trebuie sa iesi cat mai repede.
Dupa aceea,te lasi usor pe spate,cum a spus userul de mai sus,cel mai important lucru este sa fii relaxat,deci te lasi usor pe spate,relaxezi muschii,incerci sa ridici usor fundul in sus,bratele intinse,daca te scufunzi usor,dai din brate,impingi palma spre fundul apei si o ridici usor,asta ca sa-ti mentii cat de cat echilibrul.
Poti incerca sa ridici burta usor,din buric,picioarele relaxate,nu le tii drepte,ci usor indoite,asa cum se aseaza ele,relaxat si cam asta e tot,important e sa fii calm si sa nu te panichezi cand apa iti intra in urechi si e aproape sa iti ajunga la nas,si a da,,nu uita sa respiri regulat.
Poti exersa inotand pe spate, dai din maine, te mai opresti, iar continui si tot asa, bafta.

| Giulietta013 a răspuns (pentru beniamin1991):

Am si eu aceasta problema! Tot nu intelegeam cum verisorii mei pot pluti! Eu ma duceam la fund orice as fi facut...Am sa urmez sfatul tau!

7 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Te relaxezi in apa pur si simplu si vei vedea ca apoa te tine la suprafata

| xBya a răspuns:

Sa plutesti? Pai nu`i mare lucru. Iti intinzi mainile si picioarele, capul pe spate si lasi apa sa te ridice. Nu`ti face griji ca nu te scufunzi daca faci asta, indiferent de greutate.

| teo6dia4c99 a răspuns:

Pai e destul de simplu... trage mult aer in piept pentru ati tine respiratia putin. Te relaxezi si intinzi mainile in lateral, inchizi ochii si te lasi usor pe spate fara sa indoi picioarele. Prima data o sa te scufunzi un pic dar apoi apa o sa te ridice. Asa ca si sfat daca stii deja asta si tot nu-ti reuseste, poate nu te relaxzezi cum trebuie sau... cel mai probabil te duci unde e apa prea mica de frica. Incearca undeva unde iti este apa pe la jumatatea corpului. Sper ca te-am ajutat!

| Rainbow56 a răspuns:

Buna,incearca sa te relaxezi, acesta este singurul secret. Te lasi usor pe spate apoi ai sa vezi ca apa te va ridica singura. Aceea miscare i se zice "pluta".

| Emmy2345 a răspuns:

Hei...am avut si eu aceasta problema.Trebuie sa te lasi usor usor pe apa, apoi sa tragi aer in piept(f f f mult aer) si apoi plutesti ...simplu.