Te speli. Lasi parul sa se usuce. Iti intinzi parul (sa fie curat), apoi imediat dupa iti dau cu o crema fixatoare pentru par. Eu folosesc o crema de la Syoss si nu am probleme.
Buna,
dupa ce iti intinzi parul aplica un strat subtire de ceara, iar apoi piaptana-l usor.
Numai bine!
Ptk nu ai solutie de placaexista o solutie albastra costa cam 80 de lei si inainte sa te intinzi te dai cu ea ca sa iti stea sau pur si simplu nu te sti intinde
Poti folosi un spay de par pentru protectie termica (eu folosesc si nici nu iti arzi prea tare parul) si inainte de a te face cu placa umezeste-ti parul su putina apa si du ce l-ai facut da-l cu fixativ si-l vei avea drept 3-4 zile
Funda?
Spray pentru protectie termica este excelent, dar i se duce tot efectul daca iti umezesti parul. Daca iti intinzi parul si este ud (chiar foarte putin) risti sa ti se arda mult mai repede decat te-ai indrepta de 2 ori pe saptamana. Iar eu, de cand ma dau cu crema fixatoare de la Syoss imi sta parul drept pana cand il spal (adica de la 5 la 7 zile). Iar daca isi ia fixativ sau gel, si nu stie de care sa ia ca sa nu i se intareasca firul, mai bine o crema de par sau ceara.
Hai stii cv eu asa folosesc si fff multumita
Fiecare cum s-a obisnuit, si ce ii face bine.
magixs întreabă:
anonim_4396 întreabă: