Antena1, Antena2, Antena3, Euforia TV, si GSPTV sunt televiziuni gratuite care se prind (în cele mai multe oraşe) cu antene personale, iar cei de RDS RCS vroiau să mai facă un ban pe seama grupului INTACT Media şantajându-i cu retransmisia. Iar cei de la Intact Media NU au pus botul, astfel că s-a creat războiul ăsta.
Oricum în joc sunt şi drepturiile de transmitere a meciurilor din Liga1 fiindcă dacă GSPTV nu mai are aşa mare acoperire ca la obţinerea drepturilor anul trecut, acum la renegociere s-ar putea să fie o problemă.
Oricum vorbim de MULTE sute de milioane de euro per total!
Nu s-au inteles la pret, cel putin asa rezulta din comunicatul RCS-RDS. Numai bine!
Eu am RDS-RCS si prind canalele alea, probabil le-au scos doar la cei care au acel aparat decodificator dar cum eu am tras doar cablu nu am probleme.
Din cate am inteles, cei care au televiziune prin satelit nu vor mai prinde Antena pentru ca cica ii costa foarte mult sa le transmita.
Le.au scos pentru ca cei de la antena grup cer 7 mil de euro celor de la rcs rds pentru transmisie asta.i motivul