Stelutele le poti face doar la cooperativa sau doar cand mai sunt eventuri acolo in fata cooperativei si trebuie sa livrezi anumite lucruri. Oua poti face construinduti Cuib de clocit pe care il faci la atelier si poti sa il faci de cate ori vrei tu. Pentru facut gologani eu vand mai multe lucruri. Produsele le mai vand cand nu am ce face cu ele de exemplu : vand oua, lana angora, guano de lilieci si altele. Toate astea le produci contruinduti adaposturile de la atelier. Si ai grija ca sa iti cumpere ceilalti sa pui de exemplu daca e 4383 un produs sau ceva tu sa il pui cam cu 4000. Si de exemplu daca ai 5000 mere sa nu le pui pe toate odata sa pui pe oferte: cate 500, 600, 800... De cumparat, cumpar cand am nevoie, iar de plantat, cand sunt eventuri scot tot ce am, adica animalele, pomii si pun doar parcele ca sa fac misiunile de la event. Daca mai vrei ceva sa iti spun, iti trimit id-ul meu de mess prin mesaj. Eu am level 66 la farmerama si de aia stiu mai multe
La leval 21 o sa iti deblochieze un hmbar si in hambaru ala iti faci oua gaini brune etc