| MyLife a întrebat:

cinea are telefon NOKIA C3? Ce culori imi recomandati intre : Roz, Negru sau Cream? fundita la cel mai frumos raspuns si la restul voot kiss

Răspuns Câştigător
| auroraa a răspuns:

Eu am Nokia C3 cream e foaaarte dragut happy mie imi place tare, e glamorous, ma gindeam mai intii la roz dar am inteles ca e prea aprins si obositor, de roz de poti satura iar alb & cream e neutru si placut pentru oki :* te sfatui sa optezi pentru cel cream

12 răspunsuri:
| selfie a răspuns:

Roz este prea strident. Intre negru si cream asi alege Negru pentru ca, cream este prea deschid la culoare laughing. Deci Negru asi alege eu!

| JustSimple a răspuns:

Roooooz :*.

| hamsteru a răspuns:

Salut.eu am un asemenea telefonbig grinaca alegi roz nu ti se va potrivi mereu, va depinde cu ce te imbraci si ce accesori ai de exemplu mkr o bluza roz.Negru (cum am si eu)merge la orke, este clasic.Cream este frumos dar cum sa zic merge spre elegant mai mult.Deci iti recomand negru bafta la aleswinking

| hamsteru a răspuns:

Salut, si eu am un asemenea telefon.Eu iti sugerez negru deoarece la culoare roz trebuie sa ai ceva asortat cu roz ca altfel nu arata bine, de exemplu te imbraci alabastru si ai telefon roz arata naspa.Cream este cum sa zic mai asa elegant pentru ca merge la o geanta cream si chesti.Negru merge la orke mai ales daca pui un breloc sau ceva. Bafta la ales papa

| valentinalina a răspuns:

Ial pe cel rozZZzz love strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove struck

| PaullaDeDe a răspuns:

Negru pentru ca se asorteaza la orcebig grin

| Florina_6341 a răspuns:

Pe negru

| eu_8219 a răspuns:

Negru

| katherine585 a răspuns:

Toate culorile sunt frumoase dar iti recomand negru deoarece daca il scapi, lovesti nu se vede chiar atath de tare pe carcasa in schimb la celalalte ...my opinion)

| ceapciuricafata a răspuns:

Cream sau negru straluctor alege amandoua sunt frumoase

| GlobalGSM a răspuns:

Mai exista o varianta numita Acacia. Detalii aici http://www.global-gsm.ro/telefon-nokia-c3_acacia-301.html

| alesiemi a răspuns:

Cream-e mai femininwinking