| timiHash a întrebat:

Salut copii mei laughing, ieri am fost la pescuit, si seara am ajuns acasa rosu (bronzat). Acum ma ustura pielea de mor si ma intrebam daca stie cineva vreun remediu mai batranesc, astept cu bratele deschise orice sfat big grin Ms!

Răspuns Câştigător
| bebelusa_9541 a răspuns:

Te dai cu otet sau cu iaurt acolo unde te usturabig grin

13 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Crema mentolata, iaurt

| Bogdana a răspuns:

Da.happy.Pe zonele problema, te ungi cu lapte batut/iaurt.happy

| AbigailFK a răspuns:

Fa un dus potrivit si dupa da.te cu ulei de masline pe corp.

| SmokeWoop a răspuns:

Pai poti incerca sa te dai cu lapte acru pe locul unde te ustura pielea...am auzit ca este de mare ajutor

| jojo_2491 a răspuns:

Da-te cu iaurt sau otet, ambele sunt bune dar otetul mi se pare mai eficient.nu te speria nu te ustura deloc.

| SomeHappiness a răspuns:

Incearca cu lapte batut, e destul de naspa ca apoi mirosi a lapte dar dupa ce faci un dus totul e ok.La mine a functionat.

| Mariiia a răspuns:

Cu smantana. Unghe-ti pielea cu smantana/ iaurt. si lasa-l asa vreo cateva minute. o sa se usuce putin iaurtul laughing da functioneaza! :*

| Inaemma a răspuns:

Incearca sa-ti dai cu iaurt! Eu asa faceam cand eram la mare si imi trecea big grin

| EloHelo a răspuns:

Incearca sa te dai cu iaurtbig grin

| brandiburu a răspuns:

Sunt mai multe dar stiu ca si iaurtul mai alina din durere.

Testat pe maica-mea cand s-a bronzat mai mult decat trebuia, la mare. Te ungi cu el dar trebuie sa il schimbi cam des si oricum sunt niste creme acum care te linistesc mult mai cu spor.

| timiHash explică:

Ms mult copilasibig grin!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Comprese cu spirt până la cedarea senzație de arsură! Apoi o cremă foarte grasă cu vitamina A.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Iaurt rece de la frigider. Este absolut senzational pentru arsurile solare.