Daca cred eu ca da sau nu, e irelevant. Doar cateva persoane cunosc adevarul, iar noi probabil ca nu-l vom afla niciodata.
Nu au ce dovezi sa dea, decat niste filme amarate care se pot truca...
tehnica nu e asa de avansata, ca sa mergi spre luna trebuie sa calculezi mai intai distanta pana acolo ca sa stii de cat combustibil ai nevoie; daca aveti un laser si puteti masura va rog sa comunicati rezultatul, nu ca NASA are laser si stie si alte povesti de stors bani pentru programe ``Lunohod``
Oameni asa as vrea sa fie toti...nu care sa se lase pacaliti din orice si de oricine... oricine ar fi,ca e NASA, FBI, ONU, SRI, etc.
Pai eu stiu ca:''vai neil amstrong, primul om de pe luna etc''da probabil asa e dar din cate ne dau de inteles ei pare a fi cum ai zis si tu niste simple facaturi de poze facute in desert si ei spera ca pot pacali lumea..eu chiar nu-i inteleg cum astia vor sa arate ca un om a fost pe luna daca nici macar nu le-a arata imagini reala oamenilor..pe scurt sunt de aceeasi parere cu tine
Neil Amstrong chiar a calcat pe Luna, iar daca esti asa de pesimist macar cauta niste dovezi care sa arate cu adevarat asta.
Pai tocmai AM SPUS asta in ce am scris mai sus cateva din dovezile ca nu ar fi calcat pe luna.