| Shooter a întrebat:

Credeti ca Neil Amstrong a fost pe luna? Eu nu prea cred oricate dovezi mi-ar da....cred ca au facut asa ca sa ii intimideze pe rusi si ca ei au filmat asta undeva in desert si au facut cateva modificari ca sa para ca ar fi ajuns pe luna.Deja sunt cateva lucruri care le-au scapat: steagul a fluturat pe luna acolo unde nu e gravitatie sau vant, nu se vad stelele pe cer sau macar lumina soarelui(trebuia sa fie mai puternica). Si daca era adevarat de ce au sters doate filmarile si toate dovezile? Daca era adevarat trebuia sa pastreze acele dovezi pentru ca acest lucru a intrat in istorie, iar ei trebuiau sa fie mandrii de asta...nu e ca o poza facuta in parc pe care sa o stergi dupa 2 zile.Ce parere aveti? a fost sau nu?

7 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Daca cred eu ca da sau nu, e irelevant. Doar cateva persoane cunosc adevarul, iar noi probabil ca nu-l vom afla niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu au ce dovezi sa dea, decat niste filme amarate care se pot truca...
tehnica nu e asa de avansata, ca sa mergi spre luna trebuie sa calculezi mai intai distanta pana acolo ca sa stii de cat combustibil ai nevoie; daca aveti un laser si puteti masurawinking va rog sa comunicati rezultatul, nu ca NASA are laser si stiewinking si alte povesti de stors bani pentru programe ``Lunohod``

| Shooter explică (pentru anonim_4396):

Oameni asa as vrea sa fie toti...nu care sa se lase pacaliti din orice si de oricine... oricine ar fi,ca e NASA, FBI, ONU, SRI, etc.

| Helloimys a răspuns:

Pai eu stiu ca:''vai neil amstrong, primul om de pe luna etc''da probabil asa e dar din cate ne dau de inteles ei pare a fi cum ai zis si tu niste simple facaturi de poze facute in desert si ei spera ca pot pacali lumea..eu chiar nu-i inteleg cum astia vor sa arate ca un om a fost pe luna daca nici macar nu le-a arata imagini reala oamenilor..pe scurt sunt de aceeasi parere cu tine straight face

| Shooter explică (pentru Helloimys):

Va multumesc, tie si lui nicolainicu pentru ca sunteti de acord cu mine.Bine ca mai vad si eu oameni "intregi" la minte care isi dau seama de lucrurile falsificate(trucate) si cele adevarate.Si pentru cei care nu cred sa se mai documenteze...mult!

| NebunulIT1234 a răspuns:

Neil Amstrong chiar a calcat pe Luna, iar daca esti asa de pesimist macar cauta niste dovezi care sa arate cu adevarat asta.

| Shooter explică (pentru NebunulIT1234):

Pai tocmai AM SPUS asta in ce am scris mai suslaughing cateva din dovezile ca nu ar fi calcat pe luna.