| ByaNca26 a întrebat:

Salut cum imi pot ocupa timpul in mod distractiv. cel mai bun raspuns primeste

Răspuns Câştigător
| xRaLuCaX a răspuns:

Poti desena, sa te uiti la niste filme sau anime-uri pe internet uite aici un site: http://anime-ro-sub.net/, poti asculta muzica, poti sa iti cumperi un animal (sau probabil ai deja unul), daca e caine sa iesi cu el la plimbare, poti sa incepi sa pictezi, sa incepi un sport, sa cauti poze cu ce iti place pe internet, sa cauti diferite modele de facut unghiile de pe net si sa ti le faci cum vrei tu, poti sa incepi sa colectionezi ceva ce iti place tie cel mai mult, de ex: abtibilde rare sau. ma rog mai multe lucruri ai putea face... eu ti-am dat doar niste exemple sper ca te-am ajutat :D

3 răspunsuri:
| claudiu89 a răspuns:

Practica un sport care iti place, citeste carti care te intereseaza.

| Ilustra a răspuns:

Buna Bianca, aici depinde de personalitatea fiecaruia si varsta. Unii se distreaza citind, altii uitandu-se la filme. Daca ai animal te poti juca cu el, eu de exemplu cand nu am ce face incerc tot felul de stiluri de machiaj, poti sa gatesti ceva, prajituri sau mancare, din hainele vechi poti sa le tai, sa le cosi sa le dai alta forma, sa le modifici, joacate cu ele... origami, daca iti place arta poti sa desenezi, pictezi sau sa faci colaje, nu trebuie sa fi maestru ci sa iti faca placere.Asta daca vrei de una singura.Sunt nenumarate posibilitati, eu ti-am enumarat cateva din ce am facut si eu cand nu aveam ce face.
Daca vrei poti sa chemi o prietena si sa va comandati mancare si sa faceti activitati impreuna, si cele de mai sus se pot aplica.
Evident sunt si sporturile, iesirile in parcurile de distractii, iesiri seara sau in timpul zilei cu prietenii la un suc etc. Sper ca te-am ajutat.

| ByaNca26 explică:

Imi pare rau ca nu pot da mai multe funde.