Deci : Intri in Folderul cu Counter-Strike Bestial / In "cstrike" / dupa cauti config.cfg / dai dublu click cauti prin ala Name sau nickname si in ghilimele acolo scrii numele
Pai dai obtiuni si iti apare ceva si trebuie sa scrie player name si acolo iti scrii numele... bafta
Ca sati poti schimba numele trebuie sa intri in folderul Counter-Strike Bestial.in cstrike.cauti config.cfg.intri in fisierul asta apoi cauti name sau nickname si intre ghilimele iti scrii numele. Dupa in folderul cstrike cauti userconfig.cfg si cati name apoi scrii intre ghilimele numele pe care il doresti.in caz de nu gasesti: name te duci in ordine altfabetica la litera n si scrii name "numele pe care il doresti"
Trebuie sa scrii name inaintea celorlalte chestii cu "n" intelegii tuu
Apasa pe consola ma=))))))))))) deci fii atent cstrike->config.cfg->name WwW.CsBesTiaL.CoM il inlocuiesti cu numele tau.bafta;)
Darius am vazut intrebarea, si just4fun, raspunsul tau e Bestial, am reusit sal schimb, am intrat cu NOTEPAD in config, am cautat player name sau name cum o fii, si am sters numele din ghilimele si mi l-am scris cum am vrut! FUNCTIONEAZA. GJ UPP GG UPP
Pai apesi pe ~ pentru consola, scrii name "numele pe care il vrei ".
Atat.