| Shooter a întrebat:

Cum se procedeaza la pariuri (online si real)? Am un prieten(coleg) si cand eram la scoal ma duceam cu el mereu la pariuri ca sa puna bilete si pune si online cand suntem in vacanta.Cum se pune online?(daca stiti si la cele de caini...nu numai la fotbal).

Răspuns Câştigător
| Mihaitzz a răspuns:

Tot ce vrei sa stii despre pariuri sportive

http://fotbalonline.net/cum_sa_pariezi_fotbal.html

Mult inspiratie! Ai nevoie;)

4 răspunsuri:
| JusTPauL a răspuns:

Interesanta treabathinking
Iti dau un sfat, lasa-te de pariuri la cainilaughing Am bagat milioane si tot p minus am iesit. Iincearca la potbal acolo ai sanse mai mari.

| Mihaitzz a răspuns (pentru JusTPauL):

Da laughing) Tot ce e "electronic " nu e facut sa castigi...Macar daca pariezi pe fotbal nu poate sa iti zica ca o pierdut o echipa, cand a castigat...E ceva mai real, dar daca ar castiga toata lumea din pariuri, ar mai exista StanleyBets, PublicBet etc. Trebuie si ei sa castige ceva, ceva mai mult!

Bafta!

| JusTPauL a răspuns (pentru Mihaitzz):

Normal dar eu cat am jucat la pariuri(publicbet) la meciuri de fotbal pot sa zic ca am iesit cam la 0. nici n-am castigat dar nici n-am pierdut, bagam si cate 3 bilete pe zi, altadata avea noroclaughing

| cammm a răspuns:

Cele de caini alegi un numar al cainelui si pariezi pe el. fiecare caine are o cota care se inmulteste cu banii pe care ii pariezi.Cand incepe cursa urmaresti care castiga.
Cele de la fotbal la fel. Cotele se modiufica o data cu trecerea timpului, se fac mai mici si mai mari. tu pariezi pe ce vrei.