| AnaBlackVampire a întrebat:

Cum trec nivelele la miss bimbo? Cum imi iau un job? Care e greutatea ideala pentru avatarul de la aces joc? Multumesc anticipat! Pentru raspunsuri bune

Răspuns Câştigător
| BeYoU a răspuns:

Pentru a trece de nivele trebuie sa te duci la goaluri (scopuri) si scrie acolo ce sa faci pentru a-ti lua un job trebuie sa dai click pe:the city pai job center alegi o slujba pe care o ai la goals si dai start training curse ( ai vazut unde scrie training leght? si iti apare de ex 2 days? inseamna ca atat va dura antrenamentul (cursul) pentru a a-ti lua jobul si va trebuii sa te logezi pentru a se pune alea 2 days(2 zile) la socoteala si dupa 2 zile te duci din nou la city si job center si iti va aparea :we offer you the job nu stiu cum si tu trebuie sa dai yes)
greautatea ideala era 121 lbs parca
Sper ca te-am ajutatwinking
daca da astept fundita
Pwp

3 răspunsuri:
| SweetCherry a răspuns:

Ca sa treci lvl la miss bimbo trebuie sa te duci la my bimbo iar apoi dai jos si iti apar niste cerinte(goals) ce trebuie indeplinite. Daca le indeplinesti pe toate iti da lelvel up si trebuie sa dai clik iar greutatea ideala este 127 dar o sa iti ceara ba sa slabesti ba sa te ingrasi happy

| ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ a răspuns:

My bimbo Dress up My home Shops Beauty My items The city Games Goals
Dai la goals. Aici, ai niste"goals". Daca faci tot ce scrie acolo treci la nivelul urmator.
Pt job, the duci la the city>Job Center. Trebuie sa platesti instruirea si sa astepti cateva zile. Apoi accepti jobul.
Greutatea ideala e 127Lbs