Depinde si ce varsta ai. Iti voi da niste idei universale si apoi altele pentru adolescententi numai.
Universale:
1.Sa iesi cu prietenii pe afara. Puteti juca:badminton, volei, handbal, fete filme sau baieti etc.
2. Sa faci plaja {nu uita de protectie}.
3.Sa citesti.
4. Sa te plimbi cu bicicleta (asta cand nu e canicula aia mare).
5.Sa joci un joc precum Metin sau ladypopular cand e prea cald afara.
6.Sa iti faci un caiet pe care sa scrii literar visele tale. De ex. visezi sa ajungi vedeta. Incepi sa scrii ceva gen:,, Stand in pat cu ochii pe tavan gandul mi-a zburat la stele, la stele scenice. E frumoasa viata lor, dar si destul de grea., iar eu as da orice sa fiu o zi asa...etc". Asta cand te plictisesti.
7. Poti sa mai faci si teme de scoala.
8. Poti sa vezi un film.
9. Poti sa faci un clip in programul Movie Maker. (daca nu sti cum trimite-mi un mesaj privat).
10.Chiar daca nu esti o prea talentata pictorita ai putea sa pictezi ceva de pe coperta unei reviste au un peisaj din natura...
11.Iti poti face o geanta din fetru.
12.Iti poti transforma un tricou bana si vechi intr-unul cool cu doar doua acuarele tempera.
13.Vechi tai jeansi scurti pot avea imprimeuri uimitoare fara nici un chin.
14. Daca parintii tai sunt plecati sau iti acorda intimitate poti face o petrecere in pijama.
16. Poti dansa sau poti face sport.
Pentru adolescenti:
1. Poti iesi cu prietenul.
2. Te poti duce la mall cu prietena (nu ca sa cumperi ci doar ca sa probezi )
3. Poti sa te duci la un curs extrascolar.
4. Poti face poze.
5. Poti face un fan-club online
6.Sa intri pe sex-chat-uri sau chat-uri si sa iti faci noi amici.
7. Daca n-ai iubit iti poti lua o prietena in aceeasi situatie cu tine si sa mergeti la un bar sau prin parc si sa filtrati.
8.Iti poti aranja camera in stilul feng-shui.
9. Te poti duce la munte sau la mare cu amicii.
Sper ca ti-am fost de folos. fundita
Oricum orice ai alege sa faci sau orice raspuns vei considera ca te ajuta nu uita:nu lenevi! Lenea este unul dintre cele 7 pacate de moarte.
Buna!
Pai, poti incerca sa iesi cu prietenii, sa te joci la calculator [dar nici chiar toata ziua], sa faci cateva teme[daca ai], sa mergi la plaja sau la mare, poti citii [daca vrei]. si multe altele
Poti incerca sa mergi intr-o tabara, daca mai ai timp. Poti sa petreci timp in natura. Poti sa filmezi niste parodii
Un colaj cu cele mai frumoase poze. Adică, in primul rând să faci multe pozee cu cei mai buni prieteni, iar la sfârșit să le selectezi și să faci un mega-colaj pe care să-l pui in rama