Depinde daca nu plătești taxe pentru asa ceva risti DA sa devii amendat.
Acum depinde despre ce e site-ul.
Daca nu vinzi nimic nu ii prea intereseaza Dar daca exp.( ai produse lucrate manual si nu plătești impozit la stat iti faci o amenda frumușică rău de tot)
Pentru un site in care nu vinzi nimic nu ti se intampla nimic daca ei nu au chef.
Bafta!
Pai site-ul meu e un site de socializare( http://www.confchat.1ufh.com ) si vreau doar sa-l fac futon mai raspandit, atata tot :) ai funda! :D
Multumesc pentru fundita.
Este un program de chat pe care tu l-ai creat, deci e sunt orele tale pierdute.
Atâta timp cat tu nu ceri bani pentru aplicatia respectiva nu intereseaza autoritățile.
Stai linistit.
Multă bafta cu chat-ul!
Fii putin mai expresiv, arata mai multe despre programul tau, ma refer la început.
Lumea nu o sa se logheze daca tu nu explici de la început ce ai de fapt si de drept in aplicatia ta si IMPORTANT de ce ar trebui sa folosească aplicatia ta si nu alta!
Si nu uita de animații ca sunt foarte importante stii tu albastru deschis si verde de primăvara (ai nevoie si de putina psihologie crede-ma)
Imagini cu Smile -uri reproducatoare a înscrieri in site.
Doar părerea mea!
Bafta!
Dacă poliția vrea asta, da. Dar de ce ai face așa ceva, până la urmă? Mi se pare o idee prostească.
Ca sa-mi fac singur reclama la site..caci doresc sa am cat mai multi utilizatori deci daca fac asta pot fi amendat?
anonim_4396 întreabă: