De ce?
Pentru ca se accepta. Daca moderatorii nu le-ar afisa (exista moderatori?)atunci n-ar mai exista abundenta de intrebari intrebatoare. Dar care-i faza cu fundele? :think:
Cei care pun astfel de intrebari sunt in general copii de 10-12 ani care stiu sa socializeze dupa modelul de pe mess. Multi nu stiu sa caute o informatie pe google, sa acceseze site-uri. Au calculator de mai multi ani, dar n-au avut cine sa-i ajute sa invete si altceva decat a intra pe jocuri si pe mess. (stiu acest acest lucru din discutii cu copii de 10-11 ani). Spun ca parintii nu au timp si (unii) cunostintele necesare si nici prieteni (inca parintii ii verifica si nu ii lasa sa mearga pe la alti copii)care sa-i mai ajute. Invata calculatorul care cum pot. Abia in clasele mai mari mai invata cate ceva la orele de calculator sau de la prieteni.
@Elena, nu ai ce face in afara de a le ignora, acesti utilizatori nu stiu, ca nu se dau puncte la intrebari ci numai la raspunsuri.
Pentru ca unii se plictisesc, iar din lipsa de ocupatie, posteaza cate o intrebare prost inspirata pe acest site, ar trebui sa le restrictioneze cei de la TPU.
Pentru ca mulți oameni și-au făcut cont pe TPU din plictiseala, pentru panarama, nu au ce face, nu pentru a ajuta oameni
Stiu cred ca acele persoane de plictiseala scriu o intrebare.Cred ca ar fi mai bine sa nu puna intrebari deloc decat intrebari de acest tip.Adica pana la urma aici sunt si persoane care pun intrebari serioase pentru au nevoie de un raspuns.Noi nu suntem vraci sa chicim ca aia sau ala s a nascut in luna, anul, cutare.Parerea mea. dar acum sincer ar trebui sa o termine cu intrebarile de acest gen.
Stai sa-ti mai dau cateva exemple:" cine ghiceste la ce culoare ma gandesc primeste funda"
"cine are aceeasi varsta ca si mine primeste funda"
acum, sa-ti raspund la intrebare.
stii de ce?
datorita pitzipoancelor si cocalarilor care nu au ce cauta aici, vin doar sa puna intrebari tampite, sa ne faca noua nervi.
Copii facuti pentru alocatie
IONUTAlexandru2015 întreabă: