Daca calculatorul tau nu mai este in perioada de garantie il poti deschide si poti verifica coolerul sursei, probabil s-a strans foarte mult praf si din acest motiv clapele coolerului sunt ingreunate. Mai este insa o problema care am avut-o si eu pe fostul calculator ( ceva mai vechi ) s-ar putea ca coolerul sa se fi descentrat putin din suportul sau iar la o alternanta a miscarii sare si loveste marginea suportului. Daca inca mai este in garantie si nu vrei sa-ti pierzi perioada lor, dai o fuga pana la ei si spune-le problema care o ai, sigur te vor ajuta. Succes :p
Aşa face şi al meu uneori, dar îi dau un restart şi îşi revine. Sursa mea de probleme era curentul De câte ori se deconecta de la curent pc-ul, următoarea dată când îl deschideam făcea un zgomot infernal. Aşteptam să se deschidă şi dădeam restart.
Haideţi să îl omagiem pe Mihai Eminescu lecturând nişte creaţii făcute în cinstea lui !http://cenacluljj.wordpress.com/eminescu/ Arătaţi că vă pasă de cultura ţării în care trăiţi !