anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am 3 intrebari:
1.Care e, dupa parerea voastra, cel mai bun jucator al Portugaliei (poate C.Ronaldo, Pauleta, Luis Figo... )si al Spaniei(David Villa, Xabi Alonso, Fernando Torres, Iniesta etc.)?
2.De ce nu a fost inclus Ruud van Nisterlooy in lotul Olandei? sad
3.Cum vi s-au parut meciurile de ieri contand pentru 1/4 finala? reamintesc ca ieri Germania a batut-o 'mar' pe Anglia cu 4:1,(apropo, arbitrul a anulat un gol al lui Lampard, pe care portarul german l-a prins in ultimul moment. Daca arbitrul ar fi validat golul, scorul ar fi fost de 4:2, ca si in 1966, cand Anglia s-a impus in finala CM impotriva nemtilor cu 4:2.Si inca ceva despre nemti - s-a spus despre un fel de traditie, prin care Germania cucereste titlul de campioana cam peste 20 ani.Se stie ca ei au castigat in 1954, apoi in 1974, 1990.Deci diferenta de 20 ani, apoi 16...Cine stie dupa exact 20 ani, nemtii vor reusi sa 're'cucereasca titlul.) iar Argentina a invins Mexicul cu 3:1. Apropo ne asteapta niste meciuri tari atat in optimi cat si in sferturi: din 1/8 Spania - Portugalia, Brazilia - Chile, Olanda - Slovacia si din 1/4 Germania - Argentina.

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Nu pot sa uit vremurile de glorie Figo si Pauleta. Cristiano Ronaldo e acum unul din cei mai buni din lume ( Xavi e cel mai bun in opinia mea ) dar Pauleta e preferatul meu.

2. Ruud e batran de acum. Cand ai jucatori gen Kuijt, Babel, Van Persie sau Vennegoor ( sa nu mai pomenim de Robben, Van der Vaart, Schneider ) eu spun ca te descurci si fara.

3. Cred ca Germania merita victoria, indiferent de greseala respectiva. Chiar am tinut cu Germania si m-am bucurat cand a facut Muller 3-1.

Vor fi meciuri tari. Eu sper la o finala Uruguay - Portugalia. Sunt fan Uruguay.

7 răspunsuri:
| 2l3xandra a răspuns:

Dupa parerea mea al Portugaliei este c.ronaldo si al spaniei torres si pentru restul` nu am raspuns ca nu stiutonguebig grin

| Jonnyk a răspuns:

1. Portugalia-Cristiano Ronaldo
Spania-David Villa
2.Van der Vaart, Robben, sau Van Persie i-au luat fata
3.Germani a fost si este un din primele echipe din lume... sa nu utam ca numai la acest Campionat Mondial 2010 a invins unele dintre cele mai mari favorite la titlu ( Anglia, Ghana, nu mai zic de Argentina care cu Diego Armando Maradona pe banca era a doua favorita dupa Spania, iar Germania s-a impus scu scorul de 4-0 in fata ei.

| AlexSala a răspuns:

1. Ronaldo si Villa.
2. Sunt altii mai buni, mai tineri.
3. Frumoase meciurile de ieri, pacat de greselile arbitrilor. nu ca ar fi schimbat cumva soarta meciului, da' asa ca fapt divers. Eu unu' sper intr'o finala Argentina - Brazilia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bacemi, Salut? Mersi de raspuns.winkingTotusi eu cred ca Nisterlooy e un jucator destul de experimentat ca sa fie convocat la nationala, pentru ca au fost si sunt si mai batrani ca el(34 ani). spre exemplu Cannavaro, care a plecat dezamagit acasa de la ultimul lui Campionat Mondial(pentru ca are 37 ani). si totusi nu pot sa nu mentionez ca m-au impresionat jucatorii Portocalei Mecanice - Robin van Persie, Dirk Kuyt, Nigel de Jong, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Eljero Elia & Co - toti formeaza o echipa de vis, la fel ca Spania, Germania etc.Figo,Ricardo ( portar), Pauleta etc. au adus faima Portugaliei, iar acum e de datoria lui C.Ronaldo si a altor jucatori portughezi sa se mentina ca o reprezentativa destul de buna, pentru ca acesta e rodul muncii unor fotbalisti talentati cum ar fi cei mentionati mai sus.Cat despre Spania, toti sunt o echipa excelenta, insa mai ies in evidenta Villa, Fabregas, Cassilas, Iniesta, Xavi si Xabi etc. M-a dezamagit prestatia lui Fernando torres, un fotbalist care poate sa ne demonstreze mult mai mult decat ceea ce a facut - mai nimic, drept spus. Poate e din cauza traumei, dar totusi eu vreau sa-l vad marcand macar un gol, pentru e unul dintre cel mai buni din lume si face o echipa buna, in primul rand cu D.Villa.Despre meciuri:am fost in culmea fericirii de la inceputul partidei, pentru ca era clar ca Germania depasea Anglia la toate.Nici macar Gerrard, Lampard, Terry nu au sclipit.De Rooney nici nu pomenesc - doamne el chiar e 'Golden Boy'? De necrezut - foarte slab, aproape nu l-am vazut, in schimb tinerii germani lurau impreuna, ca o masinarie bine asamblata.BRAVO lor, chiar vreau sa-i vad in finala, chiar daca le sta in cale Argentina, care desigur ca a invins Mexicul, o echipa mai slaba in comparatie cu Argentina, si cu jucatori mai putin valorosi decat Messi si compania.Azi ma astept la victoria Olandei in meciul cu Slovacia, si cea a Braziliei in meciul cu Chile(desi Chile m-a minunat - o echipa destul de buna, mai ales Alexis Sanchez, Jorge Valdivia, Mauricio Isla, Arturo Vidal si altii). Uruguayenii sunt la fel, foarte buni si sper sa invinga Ghana, insa nu as dori sa fie in finala, adica nu sunt impotriva, dar as vrea sa vad Spania, Olanda sau Germania in finala, pentru ca tin mai mult cu echipele europene. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apropo, am uitat sa mentionez ca si Germaniei ii lipseste temperamentul lui Ballack(un fotbalist foarte bun love struck dupa parerea mea), insa se descurca ea sub 'conducerea' lui Philipp Lahm, care a jucat destul de bine in meciul cu 'reprezentativa Albionului - Anglia'.winking

| DeiuȘca a răspuns:

Cel mai bun jucator al spaniei este fernando torres!

| cocalaru a răspuns:

C.Ronaldo? cand am vazut cum o jucat cu Spania, mi-am dat seama ce fel de jucator este. la acest CM a dat doar un singur gol, si ala la dat 4, 5 lea in acel 7-0 cu coreea, si in meciul cu Spania, incerca sa fuge cu mingea mai mult de 10 m si ori se impiedica, ori ii lua un spaniol mingea, si atunci se arunca la pamant si ramanea acolo cateva minute. deci asta nu e jucator de fotbal...