| EuShiAtat7 a întrebat:

Salut >: Deci am sa zicem o problema mai multe persoane imi zic ca sunt baietoaica. Culoarea mea preferata e albastru, urasc fustele, mai ales rochiile si pantofii -.- nici macar opincile sau balerinii nu-mi plac straight face Dar vara mai port sandale laughing Totusi fetele imi zic ca sunt baietoasa joc fotbal cu baietii la scoala sau oriunde si stau mereu cu ei rad cu ei fac glume si ma distrez cu ei ma bat cu apa ne alergam etc. Pe cand cu fetele vorbim de unghii, haine ceea ce urasc straight face Si ma simt prost cand rad de mine...Ce sa fac? P.S Iubesc cum sunt eu si nu stiu ce sa fac imi place si sa fiu asa -.- "baiat" Am si cele mai bune prietene 3 prietene si una e si ea mai ca mine adica doar ca joaca fotball dar se imbraca asa etc. cu rochii in fine... celelalte doua sunt mai rele intr-un fel si mai fitoase putin intepate chiar laughing Ce sa fac? -.-

3 răspunsuri:
| Lαrisα a răspuns:

Nu ar trebui sa ii asculti. Nu e nimic rau in asta. Nici mie nu pra imi place sa port fuste sau alte alea...winking

| MirelaNicoleta a răspuns:

Pai poate ca tu stii ca pe undeva ele poate au dreptate altfel nu te afecta. Daca tu esti ok cu tine nu conteaza ce spune restul. Valoarea ta ti-o pui tu nu cei de langa. Iubeste-te tu mai mult, ai incredere in stilul tau si ai sa vezi ca nu iti va pasa de ce spun ele

| FazzaNica a răspuns:

Poate incerci sa-i surprinzi putind macar o data-n saptamana o fusta eu tot le urasc dar pentu a scapa de inderiderile lor port macar o data in saptamine...Succese