| boss97 a întrebat:

Salut.Deci aș vrea să mă cam apuc de Youtube,că oricum vin devreme de la muncă,și nu știu despre ce să filmez, că știu să folosesc și efecte speciale, știu să adaug și alte clipuri pentru puțin amuzament... ceva idei?

3 răspunsuri:
| ziftode a răspuns:

DUDE, FFS, banii pe internet si INCLUSIV pe utube se fac daca...
AI O IDEE **FOARTE** POPULARA SI ORIGINALA
daca cineva ar avea asa (idei) nu le-ar impartasii cu tine ci ar face bani singur
deci incearca sa gasesti singur o idee, aici nu ai nici o sansa, sorry!

| denisTiky a răspuns:

Salut! Apuca-te de a edita video-uri de la Andra Gogan sau alti youtuberi care nu sunt apreciati de tine si poti sa le modifici video-urile cu altele ca de exemplu de a le lui Emilut, etc ca sa iasa ceva amuzant.

SAU

Daca ai un pc bun, apuca-te de gaming, sau daca nici asa, atunci fa vlog, inspira-te de la CipFlixTv. Este un baiat super tare, face tot felul de chestii, daca ai cum, incearca sa te apuci si tu sa iti faci camera unde ai pc-ul intr-una de gaming, sau ce vrei tu. Sunt multe idei. Bafta!

| Sabou_Gabriel_1995 a răspuns:

Încearcă să faci ceea ce îți place şi crezi că ar prinde bine. De exemplu, dacă vrei să faci gaming, încearcă să ai o calitate cât mai mare a sunetului şi a imaginii ( dacă ai calitate şi începi să joci Minecraft pun pariu că o să strângi o comunitate destul de numeroasă )